Få en flot og unik tegning af dit barn, i størrelsesforholdet 1:1. Det er en unik plakat, lavet kun til jeres familie. Det er en fantastisk måde at gemme mindet om jeres barns fødsel. 

Barnets bog er en skøn minde bog, der foreviger dit barns første minder. Her samles dit barns første minder, historier og milepæle fra barnets første år. 

3 Sprouts Bogreol - Ugle Pris: 329,00  

Opbevaringsreol med uglemotiv i grå. Gulv reol i børnehøjde - Et godt alternativ til bogreolen på væggen til opbevaring af børnebøger.Dimensioner: 61cm x 62cm x 25cmMaterialer:MDF træ100% polyesterstofJernrørVedligehold: Pletvask Læs mere »

3 Sprouts Bogreol Løve Pris: 329,00  

Opbevaringsreol med løvemotiv i gul. Gulv reol i børnehøjde - Et godt alternativ til bogreolen på væggen til opbevaring af børnebøger.Dimensioner: 61cm x 62cm x 25cmMaterialer:MDF træ100% polyesterstofJernrørVedligehold: Pletvask Læs mere »

3 Sprouts Bogreol, Drage Pris: 329,00  

Opbevaringsreol med dragemotiv, Grøn Gulv reol i børnehøjde - Et godt alternativ til bogreolen på væggen til opbevaring af børnebøger.Dimensioner: 61cm x 62cm x 25cmMaterialer:MDF træ100% polyesterstofJernrørVedligehold: Pletvask Læs mere »

3 Sprouts Bogreol, Elefant Pris: 329,00  

Opbevaringsreol med elefantmotiv, Lyserød. Gulv reol i børnehøjde - Et godt alternativ til bogreolen på væggen til opbevaring af børnebøger.Dimensioner: 61cm x 62cm x 25cmMaterialer:MDF træ100% polyesterstofJernrørVedligehold: Pletvask Læs mere »

3 Sprouts Bøjle (10 stk.) elefant Pris: 69,00  

Elefant bøjle fra 3 Sprouts (10 pr. sæt). Bøjle til ophængning af børnetøj.Bøjlen har en skridsikker belægning, der forhindrer at tøjet glider af bøjlen.Dimensioner: 30,5cm x 21,5cm x 0,65 cmFarve: BlåMaterialer: 80% plast / 20% fløjl-flockingVedligehold: Læs mere »

3 Sprouts Bøjle (10 stk.) Hval Pris: 69,00  

Hval bøjle fra 3 Sprouts (10 pr. sæt). Bøjle til ophængning af børnetøj.Bøjlen har en skridsikker belægning, der forhindrer at tøjet glider af bøjlen.Dimensioner: 30,5cm x 21,5cm x 0,65 cmFarve: BlåMaterialer: 80% plast / 20% fløjl-flockingVedligehold: Pl Læs mere »

3 Sprouts Bøjle (10 stk.) Næsehorn Pris: 69,00  

Næsehorn bøjle fra 3 Sprouts (10 pr. sæt). Bøjle til ophængning af børnetøj.Bøjlen har en skridsikker belægning, der forhindrer at tøjet glider af bøjlen.Dimensioner: 30,5cm x 21,5cm x 0,65 cmFarve: GulMaterialer: 80% plast / 20% fløjl-flockingVedligehold Læs mere »

3 Sprouts Bøjle (10 stk.) Pindsvin Pris: 69,00  

Pindsvin bøjle fra 3 Sprouts (10 pr. sæt). Bøjle til ophængning af børnetøj.Bøjlen har en skridsikker belægning, der forhindrer at tøjet glider af bøjlen.Dimensioner: 30,5cm x 21,5cm x 0,65 cmFarve: GråMaterialer: 80% plast / 20% fløjl-flockingVedligehold Læs mere »

3 Sprouts Bøjle (10 stk.) Ugle Pris: 69,00  

Ugle bøjle fra 3 Sprouts (10 pr. sæt). Bøjle til ophængning af børnetøj.Bøjlen har en skridsikker belægning, der forhindrer at tøjet glider af bøjlen.Dimensioner: 30,5cm x 21,5cm x 0,65 cmFarve: ElfenbenMaterialer: 80% plast / 20% fløjl-flockingVedligehol Læs mere »

3 Sprouts Bøjle (10 stk.), Bjørn Pris: 69,00  

Bjørne bøjle fra 3 Sprouts (10 pr. sæt). Bøjle til ophængning af børnetøj.Bøjlen har en skridsikker belægning, der forhindrer at tøjet glider af bøjlen.Dimensioner: 30,5cm x 21,5cm x 0,65 cmFarve: SortMaterialer: 80% plast / 20% fløjl-flockingVedligehold: Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk - Løve Pris: 79,00  

3 Sprouts vandflaske, løvemotiv Drikketud i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder.Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanve Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk - Ræv Pris: 79,00  

3 Sprouts vandflaske, rævmotiv Drikketud i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder.Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanven Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk - Ugle Pris: 79,00  

3 Sprouts vandflaske, uglemotiv Drikketud i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder.Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanve Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk, Bjørn Pris: 79,00  

3 Sprouts vandflaske, bjørnemotiv Drikketud i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder. Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås gena Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk, Hjort Pris: 79,00  

3 Sprouts vandflaske, rådyrmotiv Drikketud i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder.Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanv Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk, Llama Pris: 79,95  

3 Sprouts vandflaske, lamamotiv Drikketud med sugerør i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder.Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse med samme dyremotiv. Til samme serie og i sam Læs mere »

3 Sprouts Drikkedunk, Sloth Pris: 79,95  

3 Sprouts vandflaske, dovendyr motiv Drikketud med sugerør i blød silikone. Let at åbne og lukke igen for små hænder.Fremstillet i giftfri Tritan, et højkvalitets plast, som er ridsefast, lugt- og pletfri. Madkasse og ispose med samme dyremotiv. I samme d Læs mere »

3 Sprouts Ispose - Bjørn Pris: 45,00  

Ispose med bjørne motiv. Ispose til at holde mad kold og frisk på indtil frokosttid.Frostposen lægges ned sammen med madkassen og sørger for, at maden holdes nedkølet. Kom isposen en time i fryseren før brug. Efterfølgende kan den holde maden kold i op ti Læs mere »

3 Sprouts Ispose - Hjort Pris: 45,00  

Ispose med rådyr motiv. Ispose til at holde mad kold og frisk på indtil frokosttid.Frostposen lægges ned sammen med madkassen og sørger for, at maden holdes nedkølet. Kom isposen en time i fryseren før brug. Efterfølgende kan den holde maden kold i op til Læs mere »

3 Sprouts Ispose - Løve Pris: 45,00  

Ispose med løve motiv. Ispose til at holde mad kold og frisk på indtil frokosttid.Frostposen lægges ned sammen med madkassen og sørger for, at maden holdes nedkølet. Kom isposen en time i fryseren før brug. Efterfølgende kan den holde maden kold i op til Læs mere »

3 Sprouts Ispose Ræv Pris: 45,00  

Ispose med ræv motiv. Ispose til at holde mad kold og frisk på indtil frokosttid.Frostposen lægges ned sammen med madkassen og sørger for, at maden holdes nedkølet. Kom isposen en time i fryseren før brug. Efterfølgende kan den holde maden kold i op til 4 Læs mere »

3 Sprouts Ispose Ugle Pris: 45,00  

Ispose med ugle motiv. Ispose til at holde mad kold og frisk på indtil frokosttid.Frostposen lægges ned sammen med madkassen og sørger for, at maden holdes nedkølet. Kom isposen en time i fryseren før brug. Efterfølgende kan den holde maden kold i op til Læs mere »

3 Sprouts Kroge til Vægophæng med lommer (Wall Organizer), Llama Pris: 29,00  

Kroge der passer til 3 Sprouts vægophæng med lommer. Læs mere »

3 Sprouts Legetæppe/Taske Hval Pris: 219,00  

3 Sprouts kombineret legetæppe og opbevaringspose med hvalmotiv, blå. Stor praktisk legetøjspose, der hurtigt kan foldes ud og anvendes som legetæppe.Ideelt til opbevaring af Lego® eller andet legetøj til besøg eller på tur. Udstyret med robuste håndtag Læs mere »

3 Sprouts Legetæppe/Taske Pindsvin Pris: 219,00  

3 Sprouts kombineret legetæppe og opbevaringspose med pindsvinmotiv, grå. Stor praktisk legetøjspose, der hurtigt kan foldes ud og anvendes som legetæppe.Ideelt til opbevaring af Lego® eller andet legetøj til besøg eller på tur. Udstyret med robuste hånd Læs mere »

3 Sprouts Legetæppe/Taske Ræv Pris: 219,00  

3 Sprouts kombineret legetæppe og opbevaringspose med rævmotiv, orange. Stor praktisk legetøjspose, der hurtigt kan foldes ud og anvendes som legetæppe.Ideelt til opbevaring af Lego® eller andet legetøj til besøg eller på tur. Udstyret med robuste håndta Læs mere »

3 Sprouts Legetæppe/Taske Ugle Pris: 219,00  

3 Sprouts kombineret legetæppe og opbevaringspose med uglemotiv, hvid. Stor praktisk legetøjspose, der hurtigt kan foldes ud og anvendes som legetæppe.Ideelt til opbevaring af Lego® eller andet legetøj til besøg eller på tur. Udstyret med robuste håndtag Læs mere »

3 Sprouts Legetæppe/Taske, Elefant Pris: 219,00  

3 Sprouts kombineret legetæppe og opbevaringspose med elefantmotiv, Lyserød. Stor praktisk legetøjspose, der hurtigt kan foldes ud og anvendes som legetæppe.Ideelt til opbevaring af Lego® eller andet legetøj til besøg eller på tur. Udstyret med robuste h Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Bjørn Pris: 89,00  

3 Sprouts Madkasse med bjørne motiv. Madkassen er opdelt i tre rum. Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar. Suppler eventuelt med drikkedunk og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimensio Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Fox Pris: 89,00  

3 Sprouts Madkasse med med ræv motivMadkassen er opdelt i tre rum. Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar.Suppler eventuelt med drikkedunk og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimensione Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Hjort Pris: 89,00  

3 Sprouts Madkasse med med rådyr motiv. Madkassen er opdelt i tre rum. Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar. Suppler eventuelt med drikkedunk og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimen Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Llama Pris: 89,95  

3 Sprouts Madkasse med lama motivMadkassen er opdelt i tre rum.Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar.Suppler eventuelt med drikkedunk med samme dyremotiv.I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimensioner: 22x14x6.5cm9 Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Løve Pris: 89,00  

3 Sprouts Madkasse med med løve motiv. Madkassen er opdelt i tre rum. Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar. Suppler eventuelt med drikkedunk og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimens Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Sloth Pris: 89,95  

3 Sprouts Madkasse med med dovendyr motivMadkassen er opdelt i tre rum.Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar.Suppler eventuelt med drikkedunk med samme dyremotiv.I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimensioner: 22x1 Læs mere »

3 Sprouts Madkasse, Ugle Pris: 89,00  

3 Sprouts Madkasse med med ugle motiv. Madkassen er opdelt i tre rum. Åbne og lukkesystem er børnevenligt og let håndterbar. Suppler eventuelt med drikkedunk og ispose med samme dyremotiv. I samme design fås genanvendelige snack- og sandwich poser. Dimens Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Bjørn Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt bjørne motiv. Beholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polye Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Deer Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt rådyr motiv. Opbevaringsbeholder med et flot rådyrmotiv på ydersiden. Passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i Bomuldscanvas og indersiden er coated.Dimensioner: 4 Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Dinosaur Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt dinosaur motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polye Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Elefant/Blå Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt Elefant motiv i blåBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Elefant/Pink Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt elefant motiv i pinkBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Fox Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sproud med sødt ræv motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polyester, Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Haj Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt haj motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polyester, Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Hen Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt høne motivOpbevaringsbeholder med et flot hønemotiv på ydersiden. Passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i Bomuldscanvas og indersiden er coated.Dimensioner: 44.5c Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Hippo Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt Flodheste motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% poly Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Kat Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt Kattemotiv i blå. Beholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% p Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Llama Pris: 179,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt lama motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj.Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polyester, Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Raccoon Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt vaskebjørn motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% pol Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Sloth Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt dovendyr motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polye Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Snowy Owl Pris: 175,00  

Translation is being made Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund, Zebra Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt zebra motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polyeste Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringsbeholder Rund,Lion Pris: 175,00  

Opbevaringskurv fra 3 Sprouts med sødt løve motivBeholderen er fremstillet i bomuldscanvas og indersiden er coated.Den passer fint til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Dimensioner: 44.5cm x 43cmMaterialer:100% Bomulds canvas100% polyester Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Bear Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt bjørne motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMat Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Crocodile Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt Krokodille motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMaterial Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Dinosaur Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt dinosaur motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmM Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Elephant Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt elefant motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMa Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Hippo Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt flodheste motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cm Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Leopard Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt Leopard motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMaterialer: Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Lion Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt løve motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMater Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Rhino Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt næsehorn motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmM Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Sheep Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt får motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMateri Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Sloth Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt dovendyr motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj.Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMa Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Walrus Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt Hvalros motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af legetøj, bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMa Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse med låg, Whale Pris: 219,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt hval motivStor opbevaringskasse i stof med et flot dyremotiv på til opbevaring af bøger, tøj eller vasketøj. Beholderen er fremstillet i pap beklædt med stof i polyester.Dimensioner: 61cm x 37cm x 38cmMaterialer:100 Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Cat Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt katte motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er f Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Dog Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt hunde motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er f Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Dragon Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt drage motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er f Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Fox Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt ræve motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i.Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er fr Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Gorilla Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt Gorilla motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Hedgehog Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt pindsvin motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen e Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Kangaroo Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt kænguru motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Mouse Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt mus motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i.Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er fre Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Owl Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt ugle motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er fr Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Panda Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt panda motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i.Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er f Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Peacock Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt Påfugl motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Penguin Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt pingvin motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Rabbit Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt hare motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er fr Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Rhino Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt næsehorn motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen e Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Sheep Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt får motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er fre Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Snake Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt slange motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Tiger Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt tiger motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i.Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen er f Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskasse, Unicorn Pris: 149,00  

Opbevaringskasse fra 3 Sprouts med sødt enhjørning motiv3 Sprouts opbevaringskassen passer ind i almindelige reolsystemer og er en praktisk og effektiv måde at sortere og gemme legetøj i. Den passer også i størrelse til IKEA’s rumdelere.Opbevaringsboksen Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank til Bleer, Bear Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt bjørnemotivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes til opbevaring af strømper, undertøj, kosmetik, vatpin Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank til Bleer, Elephant Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt elefant motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes til opbevaring af strømper, undertøj, kosmetik, vatp Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank til Bleer, Hedgehog Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt pindsvin motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes til opbevaring af strømper, undertøj, kosmetik, vat Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank til Bleer, Owl Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt ugle motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes til opbevaring af strømper, undertøj, kosmetik, vatpind Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank til Bleer, Whale Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt hval motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes til opbevaring af strømper, undertøj, kosmetik, vatpind Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Beaver Pris: 115,00  

3 Sprouts opbevaringskurv med sjovt bæver motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Bee Pris: 115,00  

3 Sprouts opbevaringskurv med sjovt bi motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til op Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Iguana Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt leguan motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Mouse Pris: 115,00  

3 Sprouts opbevaringskurv med sjovt mus motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til o Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Owl Pris: 115,00  

3 Sprouts opbevaringskurv med sjovt ugle motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Pig Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt gris motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til o Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Snail Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt snegle motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller til Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv med Hank, Walrus Pris: 115,00  

3 Sproud opbevaringskurv med sjovt hvalros motivOpbevaringskurv med hank til badeværelse eller ved babyens puslebord.Når der ikke længere er brug for kurven til pusleting og bleer, kan den fint anvendes på børneværelset til opbevaring af legetøj, eller ti Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Bulldog Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouds med sjovt bulldog motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midten Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Crocodile Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt krokodille motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midt Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Elephant Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt elefant motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midten Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Hedgehog Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt pindsvin motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midten Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Rabbit Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt hare motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midten og Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Raccoon Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt vaskebjørn motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midt Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Rhino Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt næsehorn motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midten Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringskurv til klap- og barnevogn (Stroller organizer), Whale Pris: 165,00  

Opbevaringskurv til barnevogn og klapvogn fra 3 Sprouts med sjovt hval motiv.Opbevaringstaske til at sætte på klap- eller barnevogn. Kurven spændes fast på vognens styr med velcro.Den lille taske har to isolerede rum til flasker, et stort rum i midten og Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringslomme til bilen, Bulldog Pris: 175,00  

3 Sprouts opbevaringslomme til bilens bagsæde med bulldog motiv En backseat organizer er en praktisk opbevaringslomme til legetøj, så dit barn ikke keder sig under køreturen. Samtidig beskytter den bagsædet imod snavset fodtøj.Dimensioner: 33cm x 56cmFrem Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringslomme til bilen, Elephant Pris: 175,00  

Opbevaringslomme til bilens bagsæde med elefant motiv fra 3 Sprouts En backseat organizer er en praktisk opbevaringslomme til legetøj, så dit barn ikke keder sig under køreturen. Samtidig beskytter den bagsædet imod snavset fodtøj.Dimensioner: 33cm x 56cm Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringslomme til bilen, Hedgehog Pris: 175,00  

Opbevaringslomme til bilens bagsæde med pindsvin motiv fra 3 Sprouts En backseat organizer er en praktisk opbevaringslomme til legetøj, så dit barn ikke keder sig under køreturen. Samtidig beskytter den bagsædet imod snavset fodtøj.Dimensioner: 33cm x 56c Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringslomme til bilen, Whale Pris: 175,00  

Opbevaringslomme til bilens bagsæde med hval motiv fra 3 Sprouts En backseat organizer er en praktisk opbevaringslomme til legetøj, så dit barn ikke keder sig under køreturen. Samtidig beskytter den bagsædet imod snavset fodtøj.Dimensioner: 33cm x 56cmFre Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringspose til badeværelset, Penguin Pris: 175,00  

Opbevaringspose med sjovt pingvin motiv til badeværelset fra 3 SproutsPose til badelegetøj, svamp, badehætte eller andre småting, der ikke har sin egen plads på badeværelset.Badeposen er udstyret med en lille sugekop, så den kan sættes fast på fliserne på Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringspose til badeværelset, Polar Bear Pris: 175,00  

Opbevaringspose med sjovt isbjørne motiv til badeværelset fra 3 SproutsPose til badelegetøj, svamp, badehætte eller andre småting, der ikke har sin egen plads på badeværelset.Badeposen er udstyret med en lille sugekop, så den kan sættes fast på fliserne p Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringspose til badeværelset, Shark Pris: 175,00  

Opbevaringspose med sjovt haj motiv til badeværelset fra 3 SproutsPose til badelegetøj, svamp, badehætte eller andre småting, der ikke har sin egen plads på badeværelset.Badeposen er udstyret med en lille sugekop, så den kan sættes fast på fliserne på bad Læs mere »

3 Sprouts Opbevaringspose til badeværelset, Walrus Pris: 175,00  

Opbevaringspose med sjovt hvalros motiv til badeværelset fra 3 SproutsPose til badelegetøj, svamp, badehætte eller andre småting, der ikke har sin egen plads på badeværelset.Badeposen er udstyret med en lille sugekop, så den kan sættes fast på fliserne på Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Bear Pris: 35,00  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med bjørne motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk, ispose og sandwichpose.Dimensioner: Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Deer Pris: 35,00  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med rådyr motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk, ispose og sandwichpose.Dimensioner: 1 Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Fox Pris: 35,00  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med ræv motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk, ispose og sandwichpose.Dimensioner: 10x Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Lion Pris: 35,00  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med løve motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk, ispose og sandwichpose.Dimensioner: 10 Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Llama Pris: 35,95  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med lama motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk og sandwichpose.Dimensioner: 10x19cm Tå Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Owl Pris: 35,00  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med ugle motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk, ispose og sandwichpose.Dimensioner: 10 Læs mere »

3 Sprouts Snackpose 2stk., Sloth Pris: 35,95  

3 Sprouts Genanvendelig snackpose med rdovendyr motivMed forstærkede sømme og tæt lukning holdes maden frisk.Snackposen er vaskbar.Posen kan også bruges til at gemme småt legetøj.Til samme design fås madkasse, drikkedunk og sandwichpose.Dimensioner: 10x19 Læs mere »

3 Sprouts Sugekop til Badeophæng Pris: 29,00  

Ekstra sugekop til 3 Sprouts badeværelsesophæng Sugekoppen passer til alle badeophæng, eksempelvis isbjørn, haj, hvalros og pingvin. OBS. Klistermærket foran på sugekoppen ikke længere er en del af serien og den er nu hvid af æstetiske årsager. Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Deer Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt bambi motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen i. Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Goat Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt gede motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen i.P Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Lion Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt løve motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen i.P Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Llama Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt lama motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen i.P Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Octopus Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt blæksprutte motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskepo Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Orangutan Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt orangutang motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskepos Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Penguin Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt gede motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen i.P Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Polar Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt isbjørne motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen Læs mere »

3 Sprouts Vasketøjskurv, Swan Pris: 175,00  

Vasketøjskurv fra 3 Sprouts med sjovt svane motivSnavsetøjskurv til børneværelse eller badeværelse.Kurvens øverste sider kan bukkes ind over hinanden, og skjuler derved tøjet i kurven. Når siderne er ind over hinanden, har du en hank at bære vaskeposen i. Læs mere »

3 Sprouts Vægophæng med lommer (Wall Organizer), Bear Pris: 149,00  

Vægophæng med bjørne motiv fra 3 Sprouts Smart vægophæng med fire store lommer til opbevaring af pusleudstyr ved puslebordet eller legetøj på børneværelset.Et vægophæng der også pynter og skaber hygge. Kroge til ophæng er inkluderet.Vægophænget kan være e Læs mere »

3 Sprouts Vægophæng med lommer (Wall Organizer), Giraffe Pris: 149,00  

Vægophæng med giraf motiv fra 3 Sprouts Smart vægophæng med fire store lommer til opbevaring af pusleudstyr ved puslebordet eller legetøj på børneværelset.Et vægophæng der også pynter og skaber hygge. Kroge til ophæng er inkluderet.Vægophænget kan være en Læs mere »

3 Sprouts Vægophæng med lommer (Wall Organizer), Llama Pris: 149,00  

Vægophæng med lama motiv fra 3 Sprouts Smart vægophæng med fire store lommer til opbevaring af pusleudstyr ved puslebordet eller legetøj på børneværelset.Et vægophæng der også pynter og skaber hygge. Kroge til ophæng er inkluderet.Vægophænget kan være en Læs mere »

3 Sprouts Vægophæng med lommer (Wall Organizer), Ostrich Pris: 149,00  

Vægophæng med strudse motiv fra 3 Sprouts Smart vægophæng med fire store lommer til opbevaring af pusleudstyr ved puslebordet eller legetøj på børneværelset.Et vægophæng der også pynter og skaber hygge. Kroge til ophæng er inkluderet.Vægophænget kan være Læs mere »

3-hjulet cykel, løbecykel i Grå, Kaya - Topmark Pris: 398,00  

Letvægtscykel som ikke vejer meget. Den er derfor nem at have med overalt. Pedalerne der kan tages af, kan opbevares i rammen under sadlen. Cykel er lavet i overensstemmelse med de strengeste sikkerhedskrav. Styret kan indstilles i 2 positioner, sadlets l Læs mere »

Activity Loop Cradle Pris: 109,00  

NEW Poduct - Product is being translated Læs mere »

Actoy Stylter Grøn 6 til 8 år Pris: 936,00  

De fleste børn leger med udfordringen - at holde balancen.Nogen hopper fra sten til sten, og andre kan ikke lade være med at gå på kanten af sandkassen. Får barnet ikke stimuleret sin evne til at finde balancen, kan man fristes til at sige, at det lettere Læs mere »

Actoy Stylter Gul 8 til 14 år Pris: 936,00  

De fleste børn leger med udfordringen - at holde balancen.Nogen hopper fra sten til sten, og andre kan ikke lade være med at gå på kanten af sandkassen. Får barnet ikke stimuleret sin evne til at finde balancen, kan man fristes til at sige, at det lettere Læs mere »

Actoy Stylter Orange - Store Børn / Små Voksne Pris: 1.031,00  

De fleste børn leger med udfordringen - at holde balancen.Nogen hopper fra sten til sten, og andre kan ikke lade være med at gå på kanten af sandkassen. Får barnet ikke stimuleret sin evne til at finde balancen, kan man fristes til at sige, at det lettere Læs mere »

Actoy Stylter Rød - Voksne / Store børn Pris: 1.031,00  

De fleste børn leger med udfordringen - at holde balancen.Nogen hopper fra sten til sten, og andre kan ikke lade være med at gå på kanten af sandkassen. Får barnet ikke stimuleret sin evne til at finde balancen, kan man fristes til at sige, at det lettere Læs mere »

Adapter til 2-Combi Duo - Topmark Pris: 278,00  

Adapter til kombination med autostol barnevognskasse - to barnevognskasser - to autostole. Farve: Sort Model: A0831 Mærke: Topmark Lever op til EN standard EN1466 Læs mere »

Advent Kalender, Juleposer Pris: 159,00  

Adventskalender med 24 klemmer med 3D-applikationer der holder de søde poser med de små overraskelser. Størrelse ca.: 150 x 7 x 1 cmMateriale: stofAntal dele: snor plus 24 klemmerLeveres i en small foot farvet boksVægt inklusiv pakning ca.: 0,28 kgAnbefal Læs mere »

Aktivitetsbil, Dyr - Bino Toys Pris: 198,00  

Der er en trækkesnor i bilen, så dit barn kan øve sig i at gå samtidig med at bilen bliver trukket - det giver en god udvikling af balance evnen. Antal dyr: 10 stk. Længde: 23 cm x 22 cm x 34 cm Materiale: træ og vandbaseret maling Sikkerhed: CE mærket Mæ Læs mere »

Aktivitetskasse - Bino Toys Pris: 358,00  

Aktivitetskuben giver dit barn nye spændende udfordringer og mange timers god leg og underholdning. Længde: 23 cm x 22 cm x 34 cm Materiale: træ og vandbaseret maling Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys Læs mere »

Aktivitetslabyrint - Bino Toys Pris: 48,00  

Fin lille aktivitetslabyrint dit barn kan få mange sjove timer med at flytte rundt på perlerne i labyrinten. Længde: 10 cm x 7 cm x 12,5 cm Materiale: træ og vandbaseret maling Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys Læs mere »

Aktivitetslabyrint, Giraf - Bino Toys Pris: 48,00  

Fin lille aktivitetslabyrint med regnbuefarvede træperler, som kan flyttes rundt i labyrinten. Længde: 10 cm x 7 cm x 12,5 cm Materiale: træ og vandbaseret maling Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: Giraffen er orange. Læs mere »

Aktivitetslabyrint, Mariehøne - Mertens Pris: 128,00  

Materiale: FSC træ og vandbaseret maling Længde: 18 x 15 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Mertens Om Mertens Mertens producerer både traditionel og innovativt legetøj til babyer og børn. Mertens legetøj produceres i høj kvalitet, naturlige og miljøvenlige m Læs mere »

Animal Planet Afrikansk Baby Elefant Pris: 34,95  

Skøn afrikansk baby elefant - Leg med dyr er leg og læring på en gangAfrikanske elefanter er de største landdyr på Jorden.Elefanter elsker vand og nyder brusebad ved at suge vand i snablen og sprøjte det over sig selv.Bagefter sprayer de tit deres hud med Læs mere »

Animal Planet Afrikansk elefant Pris: 64,95  

Afrikansk elefant De fleste børn elsker at høre om dyr. Den afrikanske elefant er det største landdyr på jorden.Leg med dyr øver barnets finmotorik og hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.De fleste børn elsker at høre om dyr.Leg med dyr øver barnets Læs mere »

Animal Planet Afrikansk Elefant Pris: 34,95  

Afrikansk elefant De fleste børn elsker at høre om dyr. Den afrikanske elefant er det største landdyr på jorden.Leg med dyr øver barnets finmotorik og hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.De fleste børn elsker at høre om dyr.Leg med dyr øver barnets Læs mere »

Animal Planet Afrikansk Jagthund Pris: 34,95  

Afrikansk vild hundLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 11 x 2 x 6 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklusiv pakning ca.: 0 Læs mere »

Animal Planet Alligator med bevægeligt Gab Pris: 64,95  

AlligatorDe fleste børn elsker at høre om dyr. Alligatoren er et stort krybdyr, men ikke en krokodille!Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Dimensioner: L:20cm. B:7cm. H:4cmFigurerne er designet i samarbejde med D Læs mere »

Animal Planet Allosaurus Pris: 79,95  

Allosaurus dinosauren var 7-9 meter lang og er en af juratidens største kødædende dinosaurer. De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarb Læs mere »

Animal Planet Allosaurus med Bevægeligt Gab Pris: 79,95  

Allosaurus dinosauren var 7-9 meter lang og er en af juratidens største kødædende dinosaurer.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbej Læs mere »

Animal Planet Amerikansk Bisonokse Pris: 49,95  

Bison okser er konstant på farten mens de spiserLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 11 x 4 x 7 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakke Læs mere »

Animal Planet Amerikansk Skallet Ørn Pris: 49,95  

Ørne er dominerende rovdyr, der bliver brugt som jagtfugleDe har et skarpt syn, et kraftigt næb, stærke kløer og stort vingefang.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discov Læs mere »

Animal Planet Amerikansk Sort Bjørn Pris: 49,95  

Bjørne er rovdyr og lever primært på den nordlige halvkugleDe er typisk brune, sorte eller hvide. Enkelte har hvide markeringer på brystet eller i ansigtet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er desig Læs mere »

Animal Planet And Pris: 34,95  

Andrik i flotte farverDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6,5 x 3 x 5 cmAntal de Læs mere »

Animal Planet Andalusisk Hingst, Grå Pris: 64,95  

Andalusisk hingst til dressur og som tidligere også blev brugt ved tyrefægtningBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med Læs mere »

Animal Planet Andalusisk Hingst, Sort Pris: 64,95  

Andalusisk hingst til dressur og som tidligere også blev brugt ved tyrefægtningBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med Læs mere »

Animal Planet Ankylosaurus Pris: 79,95  

Ankylosaurusen var en stor dinosaur, der på grund af sine massive rygplader og kraftige hale, kunne knuse knogler på fjender.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg Læs mere »

Animal Planet Ankylosaurus Pris: 79,95  

Ankylosaurusen var en stor dinosaur, der på grund af sine massive rygplader og kraftige hale, kunne knuse knogler på fjender.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg. Læs mere »

Animal Planet Appaloosa Hingst Pris: 64,95  

En Appaloosa hest er næsten altid plettet, men der er mange forskellige måder den kan være plettet på. I dag bruges den som ridehest, til parader og i cirkus.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er des Læs mere »

Animal Planet Appaloosa Hingst, Kastanje Pris: 64,95  

En Appaloosa hest er næsten altid plettet, men der er mange forskellige måder den kan være plettet på. I dag bruges den som ridehest, til parader og i cirkus.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er des Læs mere »

Animal Planet Arabisk Drægtig Hoppe Pris: 64,95  

Flot arabisk hoppeBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn Læs mere »

Animal Planet Arabisk Føl der Spiser Pris: 34,95  

Flot arabisk føl der spiser græsBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordinat Læs mere »

Animal Planet Arabisk Føl, Kastanje Pris: 35,95  

Flot arabisk føl der springer glad rundtBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-k Læs mere »

Animal Planet Arabisk Føl, Sort Pris: 35,95  

Flot arabisk føl der hopper glad rundtBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koo Læs mere »

Animal Planet Arabisk Hingst, Kastanje Pris: 64,95  

Flot arabisk hest med stor hvid blis i pandenBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd- Læs mere »

Animal Planet Arabisk Hingst, Sort Pris: 64,95  

Flot arabisk hest med stor hvid blis i pandenBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd- Læs mere »

Animal Planet Arabisk Kamel Pris: 64,95  

En kamel lever i i ørkenen og har to pukler Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 14 x 3,5 x 12 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakket Læs mere »

Animal Planet Asiatisk elefant Pris: 64,95  

Asiatisk elefantDe fleste børn elsker at høre om dyr. Elefanter er forskellige og den asiatiske elefants ører er meget små.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - An Læs mere »

Animal Planet Baryonyx Pris: 159,00  

Baryonyx var en kødædende dinosaurus, med hovedform og gab lig en krokodille.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discover Læs mere »

Animal Planet Baryonyx Pris: 119,00  

Baryonyx var en kødædende dinosaurus, der levede for 120 millioner år sidenDens hovedform og gab var meget lig en krokodilles og den levede af fisk og ådsler.Den har fået sit navn efter sin meget voldsomme tommelfingerklo på ca. 30 cm.De fleste børn elske Læs mere »

Animal Planet Baryonyx med Bevægeligt Gab Pris: 79,95  

Baryonyx var en kødædende dinosaurus, med hovedform og gab lig en krokodille.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery Læs mere »

Animal Planet Bengalsk Tiger Pris: 64,95  

Bentalsk TigerDe fleste børn elsker at høre om dyr. Bengal tiger er den mest udbredte art af tigre i Asien. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStør Læs mere »

Animal Planet Bigfoot Pris: 63,95  

Bigfoot siges at være et behåret, lodret, abelignende væsen, der lever i naturen og efterlader store fodaftryk.Ingen har dog nogensinde set en!Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbe Læs mere »

Animal Planet Bjerg Løve Pris: 49,95  

Løven er den næststørste nulevende katteart efter tigeren. Der findes vilde løver i Afrika og i Asien.De fleste børn interesserer sig for dyr og bliver tidligt introduceret til dem. Hvor bor dyrene, hvad siger og spiser de? Leg med dyr er leg og læring på Læs mere »

Animal Planet Blue Groper Pris: 49,95  

Alle blå gropers begynder livet som kvinde. Når de modnes, udvikles deres voksen farve og køn.Dør den dominerende mandlige blå groper, vil den største kvinde vokse, ændre farve og køn og blive den dominerende mand. Leg med dyr kan styrke barnets viden og Læs mere »

Animal Planet Blå Tang Fisk Pris: 34,95  

Den blå tangfisk er farvestrålende med en flot kongeblå krop, en sort stribe og pletter strækker sig fra dens øjne til dens hale. Dens brystfinner og hale er begge gule.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figur Læs mere »

Animal Planet Blæksprutte Pris: 79,95  

Blæksprutten er et bløddyr og rovdyr, som spiser fisk, rejer, krabber, eller hinanden. Den fanger og fastholder sit bytte med sugekopperne, dens arme er udstyret med.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurern Læs mere »

Animal Planet Border Collie Hund Pris: 34,95  

Sød border collie til at vogte på bondegårdenLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: Antal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklusiv p Læs mere »

Animal Planet Bottlenose Delfin Pris: 34,95  

Delfiner regnes for at være et af de mest intelligente dyr Mange husker dem fordi de ofte springer op over vandoverfladen og laver luftakrobatik Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samar Læs mere »

Animal Planet Brachiosaurus Pris: 79,95  

Brachiosaurus De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Brachiosaurus forben var længere en dens bagben og den havde en meget lang hals.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarb Læs mere »

Animal Planet Brachiosaurus Pris: 64,95  

Brachiosaurus var en planteædende dinosaurer og var 25 meter lang, kunne løfte sit hoved 13 meter over jorden, og vejede 32-37 ton. I lang tid troede man, at den var den største, men man har siden fundet større arter. De fleste børn elsker at høre om forh Læs mere »

Animal Planet Brachiosaurus Pris: 159,00  

BrachiosaurusDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Brachiosaurus forben var længere en dens bagben og den havde en meget lang hals.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbe Læs mere »

Animal Planet Brasiliansk Tapir Pris: 35,95  

Den brasilianske tapir er et pattedyr, der foretrækker bjergegne i tropiske regnskove, men de findes også i sumpe og i skove i lavlandet.Størrelse ca.: 10 x 3 x 6 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklusiv pakning ca.: 0,01 kgMateriale: kunststofF Læs mere »

Animal Planet Braziliansk Tapir Pris: 34,95  

Tapiren sover om dagen og er vågen om nattenDen har en kort snabel, som sidder fast på overlæben.Tapiren spiser planter og den elsker vand. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde Læs mere »

Animal Planet Brontosaurus Pris: 159,00  

En brontosaurus var et stort langhalset firbenet dyr med en lang spids hale og forben der var en smule kortere end bagbeneneMan mener, den kunne opnå en vægt på 15 tons og en længde på ca. 22 meterDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med Læs mere »

Animal Planet Brontotherium Pris: 79,95  

Brontotherium er et forhistorisk pattedyr, der er blevet "opdaget" igen og igen af ??paleontologer, og den er kendt under foire forskellige navne ud over brontotherium, nemlig Megacerops, Brontops og Titanops.De fleste børn elsker at høre om for Læs mere »

Animal Planet Buckskin Hest Pris: 64,95  

Buckskin hesten blev tidligere brugt af indianere fra Schickasaw stammen i USA. Hesten er blevet brugt til alt fra trækdyr til ridehest.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Buckskin Hest, Sooty Bay Pris: 64,95  

Buckskin hesten blev tidligere brugt af indianere fra Schickasaw stammen i USA. Hesten er blevet brugt til alt fra trækdyr til ridehest.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Bæver Pris: 29,95  

Bæveren lever ved floder og søer i skovklædte områder. Den lever mest af græsser, urter og vandplanter, men den fælder også træer og buske for at æde bladene eller barken.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Fig Læs mere »

Animal Planet Californisk Søløve Pris: 49,95  

Søløven tilbringer det meste af tiden i vandet, hvor den jager byttet. De kan svømme meget stærkt.Søløver lever af blæksprutter og fisk.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Cape Bøffel Pris: 64,95  

Afrikansk bøffel er meget stor og stærkLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 14 x 4 x 7 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt ink Læs mere »

Animal Planet Catalogue 2019 Pris: 299,00  

Animal Planet Catalogue 2019 Download Link Læs mere »

Animal Planet Chameleon Pris: 49,95  

Kamæleoner er en øglefamilie, som hovedsageligt findes i Afrika og på Madagaskar Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10,5 x 5,5 x 4 Læs mere »

Animal Planet Chimpanse Pris: 49,95  

Chimpanser findes i tropiske skove og på våde græsstepper i Vest- og Centralafrika. Føden består hovedsagelig af frugter, blade, nødder og frø, men bliver suppleret af proteinkilder, f.eks. insekter. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik Læs mere »

Animal Planet Chimpanse og Unge Pris: 47,95  

Chimpanse mor med unge på ryggenChimpanser findes i tropiske skove og på våde græsstepper i Vest- og Centralafrika.Føden består hovedsagelig af frugter, blade, nødder og frø, men bliver suppleret af proteinkilder, f.eks. insekter.Leg med dyr kan styrke ba Læs mere »

Animal Planet Chæfer Hundehvalp Pris: 29,95  

Sød schæferhunde hvalpLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 8 x 2 x 4 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklusiv pakning ca.: Læs mere »

Animal Planet Clouded Leopard Pris: 49,95  

Leoparden tilbringer en stor del af sin tid højt oppe i trægrene. Den trives i næsten alt slags landskab og lever i Afrika, Asien, Rusland og andre steder i Østen.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne e Læs mere »

Animal Planet Clydesdale Hest, Brun Pris: 64,95  

Clydesdale er en stor og tung hest, der kommer fra Skotland Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets fi Læs mere »

Animal Planet Clydesdale Hest, Sort/Hvid Pris: 64,95  

Clydesdale er en stor og tung hest, der kommer fra Skotland Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets fi Læs mere »

Animal Planet Cowboy med Lasso Pris: 49,95  

For børn er en cowboy en mand på hest med med en cowboy hat, der tit kriges med indianere. En cowboy er en amerikansk kvæghyrde på hesteryg, som var præriens vilde og hårdføre helte. Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrel Læs mere »

Animal Planet Dalmatiner Hund Pris: 34,95  

Flot dalmatiner hund med sorte og hvide prikkerLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 9 x 3 x 7,5 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakke Læs mere »

Animal Planet Deinonychus Pris: 159,00  

Deinonychus var en spektakulær, hurtig og ond jæger.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrels Læs mere »

Animal Planet Deinotherium Pris: 119,95  

Deinotherium tilhørte samme familie som elefanter og eksisterede for mellem 23 millioner til 5 millioner år siden. Man mener, at den er et af de største dyr, der nogensinde har gået på planeten.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med d Læs mere »

Animal Planet Delfin Pris: 49,95  

Delfiner regnes for at være et af de mest intelligente dyr Mange husker dem fordi de ofte springer op over vandoverfladen og laver luftakrobatik Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samar Læs mere »

Animal Planet Diplodocus Pris: 159,00  

Diplodocus er den største dinosaur, man har fundet komplette skeletter af. Diplodocus omtales også som Langhals, grundet dens lange hals.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er s Læs mere »

Animal Planet Djævle Rokke Pris: 49,95  

Djævlerokkens skelet er lavet af brusk. Bruskknogler er lettere end benknogler, og derfor skal rokken ikke bruge så mange kræfter på at holde sig oppe i vandet. Med sit vingespænd på op til 6-8 meter er djævlerokken den største af alle rokker. Den er i fa Læs mere »

Animal Planet Dovendyr Pris: 34,95  

Et dovendyr lever det meste af sit liv højt oppe i træerneNår det bevæger sig, foregår meget langsomt - og så langsomt, at selv en skildpadde går hurtigere.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er desig Læs mere »

Animal Planet Drage med bevægelige Kæber Pris: 119,95  

Drage med bevægelige kæberDragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Dr Læs mere »

Animal Planet Dådyr Pris: 34,95  

Dådyr lever i skove, skovbryn og tæt krat, de kan gemme sig i.Dådyret er aktivt og vågent både om dagen og om natten, men ses især ved solopgang og solnedgang. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er d Læs mere »

Animal Planet Emu Pris: 64,95  

Emuen er en stor australsk fugl, med ekstrem bløde fjer. Den kan ikke flyve. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 1 x 4 x 9,5 cmAnta Læs mere »

Animal Planet Enhjørning, Baby Pink Pris: 49,95  

En enhjørning er en populær hest, der findes i alle afskygningerI middelalderen mente man, at enhjørningen var hvid, med et hjortehoved, en hestekrop og en løvehale, skæg af en ged og kløverhove. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og Læs mere »

Animal Planet Enhjørning, Pink Pris: 79,95  

En enhjørning er en populær hest, der findes i alle afskygningerI middelalderen mente man, at enhjørningen var hvid, med et hjortehoved, en hestekrop og en løvehale, skæg af en ged og kløverhove. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og Læs mere »

Animal Planet Enhjørning, Regnbue Pris: 119,95  

En enhjørning er en populær hest, der findes i alle afskygningerI middelalderen mente man, at enhjørningen var hvid, med et hjortehoved, en hestekrop og en løvehale, skæg af en ged og kløverhove. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og Læs mere »

Animal Planet Enhjørning, Sort Pris: 79,95  

En enhjørning er en populær hest, der findes i alle afskygningerI middelalderen mente man, at enhjørningen var hvid, med et hjortehoved, en hestekrop og en løvehale, skæg af en ged og kløverhove. Drager er eventyr og mystik og gør legen sjovereFigurerne e Læs mere »

Animal Planet Entelodont Daeodon Pris: 64,95  

Entelodonts brugte meget tid på at kæmpe med deres egne artsfællerDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Læs mere »

Animal Planet Europæisk Elg Pris: 64,95  

Elgen er en stor hjort og blive ca. tre meter og med en højde på godt to meter over skuldrene. Det er meget højere end en stor hest. På grund af sin højde og korte hals har den svært ved at hente føde på jorden og spiser derfor ofte blade fra træerne.Leg Læs mere »

Animal Planet Eventyr Princesse, Hvid Pris: 49,95  

Skøn eventyr prinsesse der passer fint til Animan Planet Pegasus heste.Børn elsker eventyr og mystik. Leg med prinsesser, slotte og fabeldyr er super til rolleleg og udvikling af barnets sociale kompetencer.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery Læs mere »

Animal Planet Eventyr Princesse, Pink Pris: 49,95  

Skøn eventyr prinsesse der passer fint til Animan Planet Pegasus heste.Børn elsker eventyr og mystik. Leg med prinsesser, slotte og fabeldyr er super til rolleleg og udvikling af barnets sociale kompetencer.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery Læs mere »

Animal Planet Fjord Hoppe Pris: 64,95  

Norsk fjordhest som er blevet brugt til hårdt arbejde på gårde igemmen hundrede årLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 11,5 x 4 x 8 Læs mere »

Animal Planet Flodhest Hun Pris: 64,95  

FlodhestDe fleste børn elsker at høre om dyr. Flodhesten lever i floder og søer i Afrika.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 14 x 4 x Læs mere »

Animal Planet Flodhest Unge Pris: 29,95  

Flodhesten lever i AfrikaDen lever i ferskvand og kan være neddykket i 30 minutter. En flodhest spiser mest planter og den kan åbne gabet op til 120 cm.Den er meget aggressiv og farlig, især når den har unger.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver f Læs mere »

Animal Planet Friesisk Hoppe Pris: 64,95  

Frisisk hest der stammer fra HollandBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koord Læs mere »

Animal Planet Frisisk Vallak Pris: 64,95  

Frisisk hest der stammer fra HollandBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koord Læs mere »

Animal Planet Gaur Tyr Pris: 79,95  

En Gaur tyr er kendt for at være rolig og kæmper sjældentLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 13,5 x 4 x 11 cmAntal dele: 1 stkLever Læs mere »

Animal Planet Ged, Billy Pris: 34,95  

Billy gedebuk med horn og skægDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 11 x 3 x 9,5 c Læs mere »

Animal Planet Gentoo Pengvin Pris: 34,95  

Pingviner er søde og sejeDe har en torpedoformet krop og er fugleverdenens hurtigste svømmer. De hurtigste kan nå en topfart af 36 km/t.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Gepard Han Pris: 64,95  

Gepard hanGeparden lever i Afrika og Asien og den er den hurtigste af alle landlevende dyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 15 Læs mere »

Animal Planet Gepard med Unge Pris: 64,95  

Cheetah med ungeGeparden lever i Afrika og Asien og den er den hurtigste af alle landlevende dyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca Læs mere »

Animal Planet Giant Panda Pris: 49,95  

PandaDe fleste børn elsker at høre om dyr. En panda er stor vamset og elsket af stort set alle. Pandaen er symbol for Verdens naturfonden (WWF)Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejd Læs mere »

Animal Planet Giganotosaurus Pris: 159,00  

Giganotosaurus De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Giganotosaurus var en af ??de største kødædende dinosaurer.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Læs mere »

Animal Planet Giganotosaurus Pris: 239,00  

GiganotosaurusDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Giganotosaurus var en af de største kødædende dinosaurer.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - An Læs mere »

Animal Planet Giraf Pris: 64,95  

GirafDe fleste børn elsker at høre om dyr. Giraffen er verdens højeste landlevende dyr. Giraffer er døvtyggere og lever på den nordafrikanske savanne. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i s Læs mere »

Animal Planet Giraf Kalv Pris: 49,95  

Giraffer lever på den nordafrikanske savanne og de lever i løse grupper på op til 50 giraffer.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 8 Læs mere »

Animal Planet Golden Retriever Hund Pris: 34,95  

Golden retriever hund til leg med bondegård eller andre rollelege, hvor dyr indgårLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 x 3 x 7,25 Læs mere »

Animal Planet Golden Retriever Hundehvalp Pris: 29,95  

Golden retriever hundehvalp til leg med bondegård eller andre rollelege, hvor dyr indgårLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7,5 x 2 Læs mere »

Animal Planet Griffon Grib Pris: 49,95  

En grib er en ådselædende rovfuglLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 9,5 x 5,75 x 6,5 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt ink Læs mere »

Animal Planet Griseunge Pris: 29,95  

Sød lille griseungeDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: ca. 5 x 1,5 x 2,5 cmAntal Læs mere »

Animal Planet Griseunge der Spiser Pris: 29,95  

Grise er normalt meget fredelige dyr - her en spisende griseungeDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal P Læs mere »

Animal Planet Grizzly Bjørn Pris: 49,95  

Bjørne er rovdyr og lever primært på den nordlige halvkugleDe er typisk brune, sorte eller hvide. Enkelte har hvide markeringer på brystet eller i ansigtet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er desig Læs mere »

Animal Planet Grizzly Bjørn Unge Pris: 29,95  

Skøn bjørneungeBjørne er rovdyr og lever primært på den nordlige halvkugleDe er typisk brune, sorte eller hvide. Enkelte har hvide markeringer på brystet eller i ansigtet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Fig Læs mere »

Animal Planet Grå Sæl Pris: 49,95  

I Danmark findes to arter sæler. De er pattedyr, har luffer og lever størstedelen af deres liv i vand.Sælen er et fredet dyr i Danmark.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Gråhval Pris: 159,00  

Gråhvalen er let genkendelig, idet dens hoved er fyldt med gråhvide plamager, som er ar fra parasitter. Dens føde består af bundlevende krebsdyr.Gråhvalen bliver op til 15 meter lang og vejer omkring 36 tons.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver fi Læs mere »

Animal Planet Grævling Han Pris: 29,95  

Grævlingen er let at kende med sin karakteristiske hvide stribe over hovedet og kraftige bygningGrævlingen spiser både bær og mindre dyr, men foretrækker regnorme. Den kan sove flere dage i træk, men går ikke i hi. Leg med dyr kan styrke barnets viden og Læs mere »

Animal Planet Grævling Hun med Unge Pris: 29,95  

Sød grævlingemor med sin ungeGrævlingen er let at kende med sin karakteristiske hvide stribe over hovedet og kraftige bygning.Grævlingen spiser både bær og mindre dyr, men foretrækker regnorme. Den kan sove flere dage i træk, men går ikke i hi. Leg med dy Læs mere »

Animal Planet Grævling Unge Pris: 29,95  

Grævling ungeGrævlingen er let at kende med sin karakteristiske hvide stribe over hovedet og kraftige bygning.Grævlingen spiser både bær og mindre dyr, men foretrækker regnorme. Den kan sove flere dage i træk, men går ikke i hi. Leg med dyr kan styrke bar Læs mere »

Animal Planet Gylden Drage Pris: 119,95  

Dragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Drager er eventyr og mystik Læs mere »

Animal Planet gående Isbjørn Unge Pris: 29,95  

Isbjørn ungeDe fleste børn elsker at høre om dyr. Isbjørnen er den største bjørneart, og den er aktiv både dag og nat, så pas på!Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discover Læs mere »

Animal Planet Gående Ulv Pris: 34,95  

En ulv er et rovdyr og den er Europas næststørste landrovdyr - Gående ulvLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 x 2,75 x 5 cmAntal Læs mere »

Animal Planet Hamster Pris: 29,95  

Hamster i naturen har tendens til at tilbringe det meste af deres tid at grave, gemme og spise mad.En hamster bliver 2-3 år og kan være et fint kæledyr på grund af sit rolige temperament.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje- Læs mere »

Animal Planet Han Gris Pris: 34,95  

Grise er normalt meget fredelige dyr.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 9,8 x 3 Læs mere »

Animal Planet Han Løve Pris: 49,95  

HanløveDe fleste børn elsker at høre om dyr. Løver lever sammen i familiegrupper.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 16 x 3.5 x 7.5 c Læs mere »

Animal Planet Hane Pris: 29,95  

Kykeliky siger hanenHøns har mere end 30 typer lyde de bruger, når den kommunikerer.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Hannoverian Føl, Løbende Pris: 34,95  

Vrinsk, vrinsk, siger det skønne lille Hanoverian føl Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotor Læs mere »

Animal Planet Hanoverian Føl, Brun Pris: 35,95  

Vrinsk, vrinsk, siger det skønne lille Hanoverian følBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotori Læs mere »

Animal Planet Hanoverian Føl, Sort Pris: 35,95  

Vrinsk, vrinsk, siger det skønne lille Hanoverian følBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotori Læs mere »

Animal Planet Hare, Liggende Pris: 29,95  

Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6,25 x 2 x 3,5 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklusiv pakning ca.: 0,01 kgMateriale Læs mere »

Animal Planet Hare, Siddende Pris: 29,95  

Harer findes naturligt i Europa, Sydafrika, Sumatra og Japan, men også i ørkener, hvor der er nok mad og vand til at de kan overleve.Den er en typisk planteæder og er mest aktiv om natten. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øj Læs mere »

Animal Planet Hermelin Pris: 29,95  

Lækatten er et natdyr, der skifter pels om vinteren og bliver helt hvid bortset fra den sorte halespids. Som hvid kaldes den for en hermelin.Den bor i skovområder og lever af mus, muldvarpe, unge harer, æg og bær.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øv Læs mere »

Animal Planet Hollandsk Varmblods Hest Pris: 64,95  

Flot hollands varmblods hest med tempo og udholdenhed som sin forceBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver bar Læs mere »

Animal Planet Holstein Kalv, Liggende Pris: 34,95  

Hvid og sortbroget kalv der stårDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6 x 3 x 3,5 Læs mere »

Animal Planet Holstein Kalv, Stående Pris: 34,95  

Hvid og sortbroget kalv der stårDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7,5 x 2,5 x Læs mere »

Animal Planet Holstein Ko Pris: 64,95  

Hvid og sortbroget koDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 14 x 4 x 7,5 cmAntal de Læs mere »

Animal Planet Hvalhaj Pris: 119,95  

Hvalhajen er verdens største fisk Den er plettet og fascinerende at betragte, og har måske af den grund, skabt grobund for hvalhaj turisme. Hvalhajen føder levende unger.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figu Læs mere »

Animal Planet Hvalros Pris: 79,95  

Voksne hvalrosser kan kendes på deres store stødtænder, knurhår og størrelse. De kan veje op til 2000kg. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørr Læs mere »

Animal Planet Hvid Han Løve Pris: 49,95  

Løven opholder sig typisk på savannen og på græssletter, selvom de kan søge til bushen og skove. Der findes vilde løver i Afrika og i Asien.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde Læs mere »

Animal Planet Hvid Hun Løve Pris: 49,95  

Løven opholder sig typisk på savannen og på græssletter, selvom de kan søge til bushen og skove. Der findes vilde løver i Afrika og i Asien.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde Læs mere »

Animal Planet Hvid liggende Tiger Unge Pris: 29,95  

Hvid liggende tiger ungeTigre lever i tætte skove i AsienLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7,2 x 4 x 3 cmAntal dele: 1 stkLeveres Læs mere »

Animal Planet Hvid stående Tiger Unge Pris: 29,95  

Hvid stående tiger ungeTigre lever i tætte skove i AsienLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7 x 2 x 4 cmAntal dele: 1 stkLeveres ui Læs mere »

Animal Planet Hvid Tiger Pris: 64,95  

Hvid tigerTigre lever i tætte skove i AsienLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 15,5 x 3,8 x 6,5 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakk Læs mere »

Animal Planet Hvidhalet Hjorte Kid Pris: 29,95  

De fleste elsker bambi på isenRådyr lever i skove, skovbryn og tæt krat, de kan gemme sig i.Rådyret er aktivt og vågent både om dagen og om natten, men ses især ved solopgang og solnedgang. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-ø Læs mere »

Animal Planet Hvidt Næsehorn Pris: 64,95  

NæsehornDe fleste børn elsker at høre om dyr. Det hvide næsehorn kan veje op til 2 tons og bliver også kaldt det bredsnudede næsehorn.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Dis Læs mere »

Animal Planet Hyaenodon Gigas Pris: 64,95  

Til trods for navnet er der ingen sammenhæng mellem Hyaenodons og Hyæner eller hunde.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Hylende Ulv Pris: 34,95  

Hylende UlvEn ulv er et rovdyr og den er Europas næststørste landrovdyrLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 8 x 3 x 8 cmAntal dele: Læs mere »

Animal Planet Hyæne Pris: 49,95  

En hyæne lever i Afrika og ligner en hund Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 x 3,5 x 6,5 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketV Læs mere »

Animal Planet Højlands Ko Pris: 64,95  

Højlandsko der stammer fra SkotlandKan være rigtig sjov at have med, når der leges med bondegård.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i sa Læs mere »

Animal Planet Høne, Spisende Pris: 29,95  

Gok, gok siger hønenHøns har mere end 30 typer lyde de bruger, når den kommunikerer.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Høne, Stående Pris: 29,95  

Gok, gok siger hønenHøns har mere end 30 typer lyde de bruger, når den kommunikerer.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Iberisk Los Pris: 34,95  

En los et rovdyr, der minder om en rævDen er bange for mennesker og lever blandt andet af gnavere og fugle.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStø Læs mere »

Animal Planet Ild Drage med bevægelige Kæber Pris: 119,95  

Drage med bevægelige kæberDragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Dr Læs mere »

Animal Planet Ild Drage Unge Pris: 49,95  

Dragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Drager er eventyr og mystik Læs mere »

Animal Planet Indianer Høvding Pris: 49,95  

Indianer høvdingI leg lever indianere på prærien, har fjerkrone, hest og tipiDe rigtige indianerstammer der flyttede rundt med heste og tipier og fulgte bisonoksernes vandringer. De brugte nemlig deres skind til at lave telte, mokkasiner og meget mere. Dy Læs mere »

Animal Planet Indianer Kvinde med Baby Pris: 49,95  

Indianer kvinde med babyI leg lever indianere på prærien, har fjerkrone, hest og tipiDe rigtige indianerstammer der flyttede rundt med heste og tipier og fulgte bisonoksernes vandringer. De brugte nemlig deres skind til at lave telte, mokkasiner og meget Læs mere »

Animal Planet Indisk Myresluger Pris: 34,95  

Myreslugeren lever i Syd- og Mellemamerika og kan blive op til 20-25 år gammelDen kan spise op til 30.000 termitter og myrer på én dag.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Læs mere »

Animal Planet Isbjørn Pris: 49,95  

IsbjørnDe fleste børn elsker at høre om dyr. Isbjørnen er den største bjørneart, og den er aktiv både dag og nat, så pas på!Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - A Læs mere »

Animal Planet Jack Russell Terrier Pris: 34,95  

En lille fræk terrier der i gamle dage blev brugt til at jage ræve medLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6,5 x 2,25 x 5,25 cmAntal Læs mere »

Animal Planet Jersey Kalv, Liggende Pris: 34,95  

Jersey kalv der liggerDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6 x 3 x 3,5 cmAntal de Læs mere »

Animal Planet Jersey Kalv, Stående Pris: 34,95  

Jersey kalv der stårDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7,5 x 2,5 x 4 cmAntal de Læs mere »

Animal Planet Jersey Ko Pris: 64,95  

Jersey koDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 14 x 4 x 7,5 cmAntal dele: 1 stkLev Læs mere »

Animal Planet Kajser Skorpion Pris: 47,95  

Kejserskorpionen er mest aktive om natten og den bruger sine massive kløer til at gribe og knuse sit bytte med.Den er ikke farlig og kan leve i ca. 13 årFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 x 7,5 x 6 cmAntal de Læs mere »

Animal Planet Kalkun Han Pris: 49,95  

Vilde kalkuner lever i familiegrupper, hvor hanerne imponerer hønerne, ved at stritte med deres halefjer og lave forskellige lyde. De spiser mest nødder, kirsebær og diverse frø, som de finder på jorden.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmoto Læs mere »

Animal Planet Kapivar Pris: 34,95  

En kapivar kaldes også et flodsvin og den lever i skovområder nær floder og sumpe.Den færdes både til lands og til vands, og kan holde vejret under vandet i op til 5 minutter ligesom en flodhest.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og h Læs mere »

Animal Planet Kaskelothval Pris: 159,00  

Kaskelothvalen er verdens største tandhval og hører til blandt de dybest dykkende hvaler med dykketider på over en time. Kaskelotter lever hovedsageligt af blæksprutter.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figur Læs mere »

Animal Planet Kat Pris: 34,95  

Kat til leg med bondegård eller andre rollelege, hvor dyr indgårLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 8 x 2 x 6,25 cmAntal dele: 1 st Læs mere »

Animal Planet King Cobra Pris: 34,95  

Cobra SlangeEn cobra slange kan løfte sit hoved højt op i luften og den er meget farlig!De fleste børn elsker at høre om dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Læs mere »

Animal Planet Klapperslange Pris: 34,95  

Klapperslanger har alle mønsteret hud, men deres farve kan variereDe er giftige for mennesker, men forsøger ikke at skade os. En klapperslange bider kun, hvis den er bange eller skræmt.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-ko Læs mere »

Animal Planet Klovnfisk Pris: 34,95  

Verden er forunderlig - For eksempel er alle klovnfisk født mandlige og udvikler kvindelige forplantningsorganer, når det er nødvendigt. Klovnfisk er en lavvandskoralrevsfisk der lever fra Afrikas østkyst til Tahiti.Leg med dyr kan styrke barnets viden og Læs mere »

Animal Planet Knop Svane Pris: 34,95  

Knop svanen er Danmarks Nationalfugl og er nok mest kendt fra eventyret om den grimme ællingLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 Læs mere »

Animal Planet Koala Bjørn Pris: 34,95  

Koalaen er et pungdyr, der lever i AustralienLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6,5 x 3 x 5,75 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakk Læs mere »

Animal Planet Komodovaran Pris: 49,95  

Komodovaranen er verdens største nulevende øgleartDen er et fredet dyr og størstedelen lever på den indonesiske ø Komodo.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - An Læs mere »

Animal Planet Komodovaran Pris: 47,95  

Komodovaranen er verdens største nulevende øgleartDen er et fredet dyr og størstedelen lever på den indonesiske ø Komodo.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - An Læs mere »

Animal Planet Kronhjort Pris: 49,95  

Kronhjorten tilhører hjortefamilien og kan få et kæmpe gevir. Den er planteæder og elsker skud og knopper af løv- og nåletræer, urter og friske blade samt agern og bog.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figure Læs mere »

Animal Planet Kæmpe Skildpadde Pris: 49,95  

Skildpadder er næsten altædende og kan både leve på land og i vandDer lever vilde skildpadder i Seychellerne og på Galapagosøerne. De kan blive meget gamle. Den ældste blev vist ca. 176 år. Så gamle bliver kun de færreste.Leg med dyr kan styrke barnets vi Læs mere »

Animal Planet Kænguru Pris: 49,95  

Kænguruen er et pungdyr og den bærer sin unge i pungen i ungens første halve leveårLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 12 x 4 x 9 c Læs mere »

Animal Planet Labrador Pris: 34,95  

Sød labrador hund til bondegårdenLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 9,5 x 2,5 x 7 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklus Læs mere »

Animal Planet Lam, Liggende Pris: 29,95  

Får lever i det meste af verdenDe holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for at være et af de ældste husdyr. Fårets unger kaldes lam. Et ungt hunfår, der aldrig har fået lam kaldes et gimmerlam. Hannen kaldes for vædder. En bede er en kastreret vædder Læs mere »

Animal Planet Lam, Liggende/Sort Hovedet Pris: 29,95  

Får lever i det meste af verdenDe holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for at være et af de ældste husdyr. Fårets unger kaldes lam. Et ungt hunfår, der aldrig har fået lam kaldes et gimmerlam. Hannen kaldes for vædder. En bede er en kastreret vædder Læs mere »

Animal Planet Lam, Stående Pris: 29,95  

Lille sødt lam til leg med bondegårdenDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 6 x 2 Læs mere »

Animal Planet Lam, Stående/Sort Hovedet Pris: 29,95  

Får lever i det meste af verdenDe holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for at være et af de ældste husdyr. Fårets unger kaldes lam. Et ungt hunfår, der aldrig har fået lam kaldes et gimmerlam. Hannen kaldes for vædder. En bede er en kastreret vædder Læs mere »

Animal Planet Legende Løveunge Pris: 29,95  

Legende løveunge. Løven er den næststørste nulevende katteart efter tigeren. Der findes vilde løver i Afrika og i Asien.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Ani Læs mere »

Animal Planet Lemur med Unge Pris: 34,95  

Sød lemur mor med ungeLemurer betegnes som halvaber.De lever i træer og er natdyr med veludviklet lugtesans og æder et stort udvalg af frugter og blade.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet Læs mere »

Animal Planet Leopard Pris: 49,95  

LeopardDe fleste børn elsker at høre om dyr. Leoparden er en art i kattefamilien og er den af de store katte, der har størst udbredelse. Leoparden trives i næsten alle former for landskab. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er s Læs mere »

Animal Planet Lipizzaner Mare Hest Pris: 64,95  

Flot dressur hest til leg med bondegård eller til cirkusforestilling Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver b Læs mere »

Animal Planet Lækat Pris: 29,95  

Lækatten er et natdyr, der skifter pels om vinteren og bliver helt hvid bortset fra den sorte halespids. Når den er hvid kaldes den for en hermelin.Den bor i skovområder og lever af mus, muldvarpe, unge harer, æg og bær.Leg med dyr kan styrke barnets vide Læs mere »

Animal Planet Løbende Egern Pris: 29,95  

Der findes både røde og sorte egern i DanmarkEgern spiser nødder, bog og agern. Og så er egernet en garvet æggetyv, der stjæler æg fra småfugle, skovduer og fasaner.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne Læs mere »

Animal Planet Løve Unge, stående Pris: 29,95  

Nuttet men farlig løveungeDer findes vilde løver i Afrika og i Asien.De fleste børn elsker at høre om dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørr Læs mere »

Animal Planet Løvinde Pris: 49,95  

HunløveDe fleste børn elsker at høre om dyr. Løver lever sammen i familiegrupper.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 15.5 x 3.5 x 6.5 Læs mere »

Animal Planet Mamenchisaurus Pris: 159,00  

Mamenchisaurus levede i Kina og var kendt for deres usædvanligt lange halse, som udgjorde omkring halvdelen af kroppens længde.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rollele Læs mere »

Animal Planet Manatee Pris: 79,95  

Manateer ses sædvanligvis alene, parvis eller i små grupper. Den forlader aldrig vandet, men som alle havpattedyr skal de trække vejret på overfladen. Dyrets næse og næsebor det eneste, der er synligt over vandet. Leg med dyr kan styrke barnets viden og ø Læs mere »

Animal Planet Mandschurosaurus Pris: 159,00  

De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. En manchurosaurus er en af de sjældne slags, som man ikke ved så meget om. Dog har man fundet fossiler af den i Asien.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figure Læs mere »

Animal Planet Moder Får, Sort Hovedet Pris: 34,95  

Får lever i det meste af verdenDe holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for at være et af de ældste husdyr. Fårets unger kaldes lam. Et ungt hunfår, der aldrig har fået lam kaldes et gimmerlam. Hannen kaldes for vædder. En bede er en kastreret vædder Læs mere »

Animal Planet Moderfår Pris: 34,95  

Et får siger mæhFårets unger kaldes lam.Et får klippes en eller to gange årligt og ulden bruges til strikkegarn og filtning, og sådan kan man blive ved.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koor Læs mere »

Animal Planet Mus Pris: 29,95  

Musen er en lille gnaver, der er bredt spredt over næsten alle lande. Den er et et yndet kæledyr på grund af sin lille størrelse og rolige temperament. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet Læs mere »

Animal Planet Mustang Hest, Hvid Pris: 64,95  

Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal P Læs mere »

Animal Planet Mustang Hest, Sort Pris: 64,95  

Mustang hesteracen stammer fra Spanien, men som blev bragt til Amerika ca. 500år siden. Amerikanerne har altid brugt mustanger til alt fra mad, foder, trækdyr til ridehest. Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med Læs mere »

Animal Planet Narhval Pris: 79,95  

De fleste narhvaler lever i arktiske havområder imellem Grønland og Canada.Narhvalen er kendt for at have en snoet stødtand, der stikker lige frem ud fra hovedet. De bruger lyde, når de søger efter mad og kommunikerer med hinanden. En narhval kan blive op Læs mere »

Animal Planet Nil Krokodille Pris: 64,95  

Krokodiller forekommer hovedsageligt i tropisk lavland. De svømmer godt og kan desuden bevæge sig på land. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStø Læs mere »

Animal Planet Næbdyr Pris: 29,95  

Næbdyret har et besynderligt udseendeDen lever ved østkysten af Australien og TasmanienLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7 x 3 x Læs mere »

Animal Planet Næsehorn Unge Pris: 34,95  

Næsehorn ungeDe fleste børn elsker at høre om dyr. Et næsehorn kan veje op til 2 tons og bliver også kaldt det bredsnudede næsehorn.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Disco Læs mere »

Animal Planet Odder Pris: 34,95  

Odderen har svømmehud imellem fødderne, så den er den fødte svømmer. Dens tykke pels er luftig og gør den flydende. Da dens pels er eftertragtet, er den desværre udryddet nogle steder.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koo Læs mere »

Animal Planet Orlov Trotter Hest Pris: 64,95  

Orlov Trotter er Rusland‘s mest berømte hest til hestevæddeløbDen er stor, men blid. Derfor er den elsket af rigtig mange.Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.Leg med dyr kan Læs mere »

Animal Planet Panda Baby Pris: 29,95  

Baby PandaDe fleste børn elsker at høre om dyr. En lille panda unge er sød, vamset og elsket af stort set alle. Pandaen er symbol for Verdens naturfonden (WWF)Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er desi Læs mere »

Animal Planet Papegøje Pris: 49,95  

En papegøje er et meget socialt dyr, der let kan blive tam, men som også har brug for selskab af endnu en fugl, da den ellers let kan blive deprimeret og frustreret. En papegøje laver lyde, og kræver meget plads, så den kan flyve rundt og strække sine vin Læs mere »

Animal Planet Parasaurolophus Pris: 79,95  

Parasaurolophus var en planteædende dinosaurus, der levede for omkring 76-73 millioner år siden.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i sama Læs mere »

Animal Planet Parasaurolophus Pris: 64,95  

Parasaurolophus var en planteædende dinosaurus, der levede for omkring 76-73 millioner år siden.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i sama Læs mere »

Animal Planet Pegasus Føl, Lilla Pris: 49,95  

Pegasus er en bevinget hest, som har sin oprindelse i den græske mytologi, som blev brugt som hest af Zeus, når han havde travlt.Drager er eventyr og mystik og gør legen sjovereFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: Læs mere »

Animal Planet Pegasus, Lilla Pris: 79,95  

Pegasus er en bevinget hest, som har sin oprindelse i den græske mytologi, som blev brugt som hest af Zeus, når han havde travlt.Drager er eventyr og mystik og gør legen sjovereFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: Læs mere »

Animal Planet Pegasus, Sort Pris: 79,95  

Pegasus er en bevinget hest, som har sin oprindelse i den græske mytologi, som blev brugt som hest af Zeus, når han havde travlt.Drager er eventyr og mystik og gør legen sjovereFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: Læs mere »

Animal Planet Pindsvin Pris: 29,95  

Pindsvinet er et af de mest velkendte pattedyr i DanmarkPindsvinet har pigge som det bruger til at forsvare sig imod fjernder med. Pindsvinet går i vinterhi i efteråret og vågner op igen i apri eller maj måned.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver Læs mere »

Animal Planet Plettet Ørne Rokke Pris: 49,95  

Ørnerokke lever i Det Indiske ocean og vestlige StillehavØrnerokkens skelet er lavet af brusk. Bruskknogler er lettere end benknogler, og derfor skal rokken ikke bruge så mange kræfter på at holde sig oppe i vandet. Man kan ofte se ørnerokken svømme langs Læs mere »

Animal Planet Poison Dart Frø Pris: 35,95  

En lille frø med kraftige farver hvis naturlige levested er Mellemamerika og Sydamerika. Indianere i Sydamerika bruger giften fra frøen til at fremstille pilegift med.Leg med dyr pirrer fantasien, er super til rolleleg og udvikling af barnets sociale komp Læs mere »

Animal Planet Proboscis Abe Pris: 49,95  

Aber findes i Amerika, Afrika og Asien og få i Gibraltar i syd EuropaDe er næsten altædende, men med overvægt af planteføde. Aber er sociale dyr og lever i grupper på op til flere hundrede individer.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik Læs mere »

Animal Planet Pronghorn Antilope Pris: 34,95  

Antiloper lever på Afrikas græssletter, er ca. 1 meter høje og har tynde ben.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 x 2,5 x 9 cmAnt Læs mere »

Animal Planet Pukkel Hval Pris: 119,95  

Pukkelhvalen er meget let at kende. Den har et meget karakteristisk hoved, og dens krop er oversået med mange pukler og buler. Rygfinnen ligner en pukkel.En pukkelhval lever af krebsdyr og også andre fisk.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmo Læs mere »

Animal Planet Pukkel Hval, Stor Pris: 159,00  

Pukkelhvalen er meget let at kende. Den har et meget karakteristisk hoved, og dens krop er oversået med mange pukler og buler. Rygfinnen ligner en pukkel.En pukkelhval lever af krebsdyr og også andre fisk.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmo Læs mere »

Animal Planet Quagga Pris: 64,95  

Quaggaens udseende blev beskrevet som halv hest, halv zebra, da kun quaggaens forparti var stribet. Dens navn stammer fra den gøende lyd den lavede.Quaggaen er nu udryddet.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmot Læs mere »

Animal Planet Regnbue Enhjørning, Føl Pris: 49,95  

En enhjørning er en populær hest, der findes i alle afskygningerI middelalderen mente man, at enhjørningen var hvid, med et hjortehoved, en hestekrop og en løvehale, skæg af en ged og kløverhove. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og Læs mere »

Animal Planet Regnbue Pegasus Pris: 119,95  

Pegasus er en bevinget hest, som har sin oprindelse i den græske mytologi, som blev brugt som hest af Zeus, når han havde travlt.Drager er eventyr og mystik og gør legen sjovereFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: Læs mere »

Animal Planet Regnbue Pegasus, Føl Pris: 49,95  

Pegasus er en bevinget hest, som har sin oprindelse i den græske mytologi, som blev brugt som hest af Zeus, når han havde travlt.Drager er eventyr og mystik og gør legen sjovereFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: Læs mere »

Animal Planet Ringtail Lemur Pris: 34,95  

Lemurer betegnes som halvaberDe lever i træer og er natdyr med veludviklet lugtesans og æder et stort udvalg af frugter og blade.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discov Læs mere »

Animal Planet Rød Drage Pris: 119,95  

Dragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Drager er eventyr og mystik Læs mere »

Animal Planet Rød Ræv Pris: 29,95  

Vilde ræve lever hovedsageligt af mus, men kan også tage høns og andre husdyr.Den lever i hele Danmark.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrel Læs mere »

Animal Planet Rød Stribet Kat Pris: 34,95  

En kat er hyggeligt selskab for mennesker og så er vi glade for, at den fanger mus og rotter. En huskat kan blive ca. 20 år.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Læs mere »

Animal Planet Rødøjet Løvfrø Pris: 35,95  

Rødøjet løvfrø er ikke giftige på trods af deres slående farveDen er kødædende og har en lang, klæbrig tunge.Børn elsker at høre om dyr og deres færden.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 5 x 5 x 2 cmAntal dele: Læs mere »

Animal Planet Sarchosuchus Krokodille Pris: 64,95  

Sarchosuchus er den største nulevende krokodilleKrokodiller forekommer hovedsageligt i tropisk lavland. De svømmer godt og kan desuden bevæge sig på land. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er design Læs mere »

Animal Planet Schæferhund Pris: 34,95  

Stor og kraftig schæferhund til at holde tyve fra dørenLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 12 x 3 x 7 cmAntal dele: 1 stkLeveres ui Læs mere »

Animal Planet Sherif Pris: 49,95  

Sherif til at gøre legen med cowboy og indianere lidt sjovereFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 2,5 x 4 x 8,5 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakketVægt inklusiv pakning ca.: 0,02 kgMateriale: kunststofFri for Ft Læs mere »

Animal Planet Shetland Pony Pris: 34,95  

Dejlig lille shetlands pony der gerne trækker tunge læsBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.En pony er en lille hest, som er under 148 cm høj. Den har en kraftigere man, pels og Læs mere »

Animal Planet Shetland Pony Føl Pris: 29,95  

Dejlig lille shetlands pony der gerne trækker tunge læsBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.En pony er en lille hest, som er under 148 cm høj. Den har en kraftigere man, pels og Læs mere »

Animal Planet Shiba Hund Pris: 34,95  

Shiba hunden kommer fra JapanDen er intelligent, livlig og kræver en del motion. Shiba‘en er er en kærlig, hengiven og skøn familiehund, dog reserveret over for fremmede og er ikke altid lige let at træne. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver fi Læs mere »

Animal Planet Shire Føl Pris: 35,95  

Shire heste føl klar til springShir hesten er verdens største hesterace, og er et meget brugt trækdyr.Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr o Læs mere »

Animal Planet Shire Hest, Kastanje Pris: 64,95  

Shire hesten er verdens største hesterace, og er et meget brugt trækdyr.Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øve Læs mere »

Animal Planet siddende Isbjørn Unge Pris: 29,95  

Isbjørn ungeDe fleste børn elsker at høre om dyr. Isbjørnen er den største bjørneart, og den er aktiv både dag og nat, så pas på!Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discover Læs mere »

Animal Planet Simmental Ko Pris: 64,95  

Simmental køer stammr fra SchweizDen er kendt for at producere rigtig meget mælk, skønt!Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 14,5 x Læs mere »

Animal Planet Skotsk Højlands Kalv Pris: 29,95  

Sød højlands kalvHøjlandskvæg er flotte dyr med lange horn og flot pels som findes på bondegårde. Man spiser kødet og bruger deres lange hår.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejd Læs mere »

Animal Planet Smilidon Pris: 64,95  

Den europæiske sabelkat var på størrelse med en afrikansk løve Det er forkert at kalde en sabelkat for en sabeltiger. Der findes faktisk ikke noget dyr, som hedder en sabeltiger. Sabelkatte har nemlig ikke noget at gøre med tigerne, da de hører til deres Læs mere »

Animal Planet Sne Ugle Pris: 34,95  

Sneuglen er en meget sjælden gæst i Danmark. Den lever i koldere egne.Den lever primært af lemmings, men kan også godt spise mus.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discov Læs mere »

Animal Planet So Pris: 34,95  

Grise er normalt meget fredelige dyr, og det er kun når mor-so føler at hendes unger bliver truet, at hun bliver aggressiv.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg. Læs mere »

Animal Planet Sol Bjørn Pris: 49,95  

Bjørne er rovdyr og lever primært på den nordlige halvkugleDe er typisk brune, sorte eller hvide. Enkelte har hvide markeringer på brystet eller i ansigtet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er desig Læs mere »

Animal Planet Sort Crested Macaque Abe Pris: 34,95  

Aber findes i Amerika, Afrika og Asien og få i Gibraltar i syd EuropaDe er næsten altædende, men med overvægt af planteføde. Aber er sociale dyr og lever i grupper på op til flere hundrede individer.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik Læs mere »

Animal Planet Sort Panter Pris: 49,95  

Sort panterDe fleste børn elsker at høre om dyr. Pantere er hjemmehørende i både Asien, Afrika og Amerika.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørre Læs mere »

Animal Planet Sortbjørn Unge Pris: 29,95  

Bjørne er rovdyr og lever primært på den nordlige halvkugleDe er typisk brune, sorte eller hvide. Enkelte har hvide markeringer på brystet eller i ansigtet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er desig Læs mere »

Animal Planet Sorttippet Revhaj Pris: 64,95  

Den sorttippede haj anses for at være den mest almindelige revhajDen lever i varme tempererede have nær kystområder på 1-25 meters dybde og den er let at kende på sin sorte finne.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordina Læs mere »

Animal Planet Spansk Tyr Pris: 64,95  

Spansk tyr med temperament og mange musklerDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 1 Læs mere »

Animal Planet Spinosaurus Pris: 79,95  

Spinosaurus havde et krokodillelignende gab og massive kløer og nogle forskere mener, at den levede af store fisk.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne Læs mere »

Animal Planet Spinosaurus med Bevægeligt Gab Pris: 159,00  

Leg med dyr er leg og læring på en gangSpinosaurus var muligvis den største kødædende dinosaurer nogensinde. Den havde et krokodille lignende gab og massive kløer, som den brugte til at flænse byttet med. Den levede for ca. 100 millioner år siden i kridtt Læs mere »

Animal Planet spækhugger Han Pris: 79,95  

En spækhugger er stor, farlig og findes i større mængder i det nordøstlige stillehavLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 21 x 8 x 8 Læs mere »

Animal Planet Stegosaurus Pris: 79,95  

StegosaurusDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Stegosaurussen var en meget uintelligent dinosaurus.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Pla Læs mere »

Animal Planet Stegosaurus Pris: 64,95  

Leg med dyr er leg og læring på en gangStegosaurus var en planteædende og meget uintelligent dinosaur. Den vejede 2 ton og kunne blive 8 m lang. De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Velociraptor var fuglelignende dinosaur.Leg med dyr øver b Læs mere »

Animal Planet Stegosaurus Pris: 79,95  

En stegosaurus levede fra den vestlige del af Nordamerika og til PortugalDen havde anbragt adskillige, op til 50 cm høje, rygplader der kun sad fast i huden, og den kunne veje 2 ton og blive 8 m langDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg m Læs mere »

Animal Planet Stinkdyr Pris: 29,95  

Stinkdyr er små og regnes som altædende. De er aktive om natten og er kendte for deres evne til at udkille en ildelugtende væske, hvis de føler sig truet. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er design Læs mere »

Animal Planet Stor Antilope Pris: 64,95  

Antiloper lever på Afrikas græssletter, er ca. 1 meter høje og har tynde ben.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 11 x 3 x 10,5 cmAn Læs mere »

Animal Planet Stor Horn Ugle Pris: 49,95  

Hornugler findes i hele Europa og den er Europas største ugleUglen lever af små pattedyr og fugle. Den har bløde fjer som er forsynet med en kant af fine frynser, der gør den næsten lydløs, når den jager.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmot Læs mere »

Animal Planet Stor Hvid Haj Pris: 64,95  

Den store hvide haj kan veje over 2 tons, og blive omkring 6 meter lang, og det svarer til længden af to biler. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Plan Læs mere »

Animal Planet Stor Hvid Haj, Deluxe Pris: 119,95  

Den store hvide haj kan veje over 2 tons, og blive omkring 6 meter lang, og det svarer til længden af to biler. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Plan Læs mere »

Animal Planet Stor Spækhugger Pris: 119,95  

En spækhugger er stor, farlig og findes i større mængder i det nordøstlige stillehavLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 22 x 9 x 8, Læs mere »

Animal Planet Stående Egern Pris: 29,95  

Der findes både røde og sorte egern i DanmarkEgern spiser nødder, bog og agern. Og så er egernet en garvet æggetyv, der stjæler æg fra småfugle, skovduer og fasaner.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne Læs mere »

Animal Planet Stående Næsehorn Unge Pris: 29,95  

Stående Næsehorn ungeDe fleste børn elsker at høre om dyr. Et næsehorn kan veje op til 2 tons og bliver også kaldt det bredsnudede næsehorn.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde m Læs mere »

Animal Planet Stående Ulv Pris: 34,95  

En ulv er et rovdyr og den er Europas næststørste landrovdyrLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 10 x 2,5 x 6 cmAntal dele: 1 stkLev Læs mere »

Animal Planet Stål Drage Pris: 119,95  

Dragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Drager er eventyr og mystik Læs mere »

Animal Planet Suffolk Føl Pris: 34,95  

Suffork følHesten er udholdende og bom stærkRacen har været brugt rigtig meget til markarbejde.Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres Læs mere »

Animal Planet Suffolk Hoppe Pris: 64,95  

Suffork hesten er udholdende og bom stærkDen har været brugt rigtig meget til markarbejde.Brug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færd Læs mere »

Animal Planet Surikat Pris: 29,95  

Surikaten er et lille meget socialt pattedyr, der lever i flokke med mange individer. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 3,5 x 2 x Læs mere »

Animal Planet Sø Drage med bevægelige Kæber Pris: 119,95  

Drage med bevægelige kæberDragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Dr Læs mere »

Animal Planet Sø Drage Unge Pris: 49,95  

Dragen er et elsket og samtidig frygtindgydende fabeldyr, som tit er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder og udspyr gift og ild. De er somregel guders og menneskers erklærede fjender.Drager er eventyr og mystik Læs mere »

Animal Planet Sø Elefant Pris: 119,95  

Søelefanter er ægte sæler.Søelefanten har fået sit navn, fordi tyrene har en snabelagtig forlængelse af næsen.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Planet Læs mere »

Animal Planet T Rex med bevægeligt Gab Pris: 159,00  

Tyrannosaurus Rex var en stor, kødædende dinosaurus, som vejede omkring 8 tons og var 13 meter lang.Denne T-Rex har bevægelige kæber.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn r Læs mere »

Animal Planet T-Rex Hunting, Grøn Pris: 159,00  

Tyrannosaurus Rex var en stor, kødædende dinosaurus, som vejede omkring 8 tons og var 13 meter lang.Denne T-Rex er grøn.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figu Læs mere »

Animal Planet T-Rex Hunting, Rød Pris: 159,00  

Tyrannosaurus Rex var en stor, kødædende dinosaurus, som vejede omkring 8 tons og var 13 meter lang.Denne T-Rex er rød.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figur Læs mere »

Animal Planet T-Rex med bevægelige Kæber Pris: 64,95  

Tyrannosaurus Rex var en stor, kødædende dinosaurus, som vejede omkring 8 tons og var 13 meter lang.Denne T-Rex har bevægelige kæber.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn Læs mere »

Animal Planet T-Rex Unge Pris: 34,95  

Tyrannosaurus Rex var en stor, kødædende dinosaurus, som vejede omkring 8 tons og var 13 meter lang.Denne T-Rex er en unge.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.F Læs mere »

Animal Planet Temaleg 3D Rygsæk, Dinosaur Pris: 235,00  

Animal Planet Dinosaur PlayScape rygsæk med udfoldet forhistorisk diorama er en legemåtte og dramatisk baggrundsscene til dine figurer.Når du er færdig med at spille, kan du gemme din figursamling netop inde i rygsækkenFigurerne er designet i samarbejde m Læs mere »

Animal Planet Temaleg 3D Rygsæk, Eventyrland Pris: 235,00  

Fantasy Kingdom PlayScape rygsæk med udfoldet fantasi verden er en legemåtte og smuk baggrundsscene til dine figurer.Når du er færdig med at spille, kan du gemme din figursamling netop inde i rygsækkenFigurerne er designet i samarbejde med Discovery - Ani Læs mere »

Animal Planet Texas Langhorn Tyr Pris: 64,95  

Texas langhorn tyr har levet vildt i Texas i USADa man begyndte at dyrke og indhegne den i store ranches mistede den sin særstatus.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Disc Læs mere »

Animal Planet Thomson‘s Gazelle Han Pris: 34,95  

Thomson‘s Gazellen er den mindste, mest adrætte og hurtigste af alle gazeller.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 8 x 3 x 9,5 cmA Læs mere »

Animal Planet Thomson‘s Gazelle Kalv Pris: 29,95  

Thomson‘s Gazellen er den mindste, mest adrætte og hurtigste af alle gazeller.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 5 x 2,5 x 5,5 c Læs mere »

Animal Planet Thoroughbred Hest Pris: 64,95  

Thoroughbreds er en ekstremt atletisk og energisk hestBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotor Læs mere »

Animal Planet Tiger Unge der ligger ned Pris: 29,95  

Sød tigerunge der ligger nedTigre lever i AsienLeg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7,2 x 4 x 3 cmAntal dele: 1 stkLeveres uindpakke Læs mere »

Animal Planet Tiger Unge, stående Pris: 29,95  

Nuttet men farlig tigerungeDe fleste børn elsker at høre om dyr. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 7 x 2 x 4 cmAntal dele: 1 stkLev Læs mere »

Animal Planet Tinker Hoppe Pris: 64,95  

Tinker er en mindre hest, som er rigtig børnevenlig, intelligent og som samtidig er bom stærkBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres f Læs mere »

Animal Planet Tinker Ung-Hest Pris: 49,95  

Flot sød, fræk og mindre hest, som er rigtig børnevenlig, intelligent og som samtidig er bom stærkBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og de Læs mere »

Animal Planet Trakehner Hest Pris: 64,95  

Konkurrence hest med flydende trav og flot affjedringBrug eventuelt de mange flotte og forskellige heste fra Animal Planet til leg med cirkusmanege eller hestestutteri.De fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotori Læs mere »

Animal Planet Triceratops Pris: 64,95  

TriceratopsDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Tticeratops havde et trehornet ansigt og var en middelstor dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discov Læs mere »

Animal Planet Triceratops Pris: 79,95  

TriceratopsDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Triceratops havde et trehornet ansigt og var en middelstor dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discov Læs mere »

Animal Planet Triceratops Pris: 63,95  

TriceratopsDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Triceratops havde et trehornet ansigt og var en middelstor dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discov Læs mere »

Animal Planet Troodon med Bevægeligt Gab Pris: 79,95  

De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Navnet Troodon betyder sårende tand. Troodon blev 3 meter lang og 1 meter høj og havde den en stor klo på hver fod. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurern Læs mere »

Animal Planet Tylosaurus Pris: 64,95  

Tylosaurus var en slangelignende øgle der levede i vandet og lignede moderne varan. De fødte levende unger i stedet for at skulle på land for at lægge æg, ligesom skildpadder gør.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver barnets Læs mere »

Animal Planet Tyrannosaurus Rex Pris: 79,95  

Tyrannosaurus De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Tyrannosaurus var en stor, kødædende dinosaurus.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Plan Læs mere »

Animal Planet Tyrannosaurus Rex Deluxe Pris: 159,00  

Tyrannosaurus De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Tyrannosaurus var en stor, kødædende dinosaurus.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal Plan Læs mere »

Animal Planet Tyre Haj Pris: 64,95  

Tyre hajer er aggressive og lever normalt i nærheden af mennesker. De kan endda findes i floder langt ind i landet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal P Læs mere »

Animal Planet Tyrehaj Deluxe Pris: 79,95  

Tyrehajen er meget speciel, da den både kan leve i fersk- og saltvand. Den er en aggressiv haj og en af de mest frygtede hajer blandt dykkere og snorklere. Tyrehajen anses for at være farligere end den hvide haj.Den lever af fisk, andre hajer, rokker, ski Læs mere »

Animal Planet Uldhåret Mammut Pris: 119,95  

En mammut er en uddød meget stor elefantart. Der er fundet hele bopladser, hvis hytter er bygget af mammut stødtænder og skeletdele. Der er også fundet knogler af mammutter i Danmark. De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg med dyr øver ba Læs mere »

Animal Planet Uldhåret Mammut Unge Pris: 34,95  

Sød mammut ungeEn mammut er en uddød meget stor elefantart. Der er fundet hele bopladser, hvis hytter er bygget af mammut stødtænder og skeletdele. Der er også fundet knogler af mammutter i Danmark. De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Leg Læs mere »

Animal Planet Ulve Unge Pris: 29,95  

Ulve UngeEn ulv er et rovdyr og den er Europas næststørste landrovdyr Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 5,5 x 2,5 x 4 cmAntal del Læs mere »

Animal Planet Undulat, Blå Pris: 29,95  

Undulaten som vi bruger som kæledyr i Danmark stammer fra AustralienI den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figu Læs mere »

Animal Planet Undulat, Grøn Pris: 29,95  

Undulaten som vi bruger som kæledyr i Danmark stammer fra AustralienI den fri natur finder man kun den grønne undulat. De andre farver er fremkommet ved avl til kæledyr. Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figu Læs mere »

Animal Planet Vaskebjørn Pris: 34,95  

Vaskebjørnen i skove med bække og søer og primært i USA og CanadaVaskebjørnen har fået sit navn, fordi det ofte ser ud som om den vasker sin føde, men faktisk identificerer den fødeemner den finder under vandet.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver Læs mere »

Animal Planet Velociraptor Pris: 79,95  

VelociraptorDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Velociraptor var fuglelignende dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrels Læs mere »

Animal Planet Velociraptor Brølende Pris: 34,95  

VelociraptorDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Velociraptor var fuglelignende dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrels Læs mere »

Animal Planet Velociraptor der Bøjer sig Pris: 35,95  

Velociraptor var fuglelignende dinosaurer, der kunne blive op til 2,7 m lang opnå en hoftehøjde på 0,5 m. Velociraptor havde stærke kæber, med rækker af skarpe tænder.De fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr.Leg med dyr øver barnets finmotorik, Læs mere »

Animal Planet Velociraptor Stående Pris: 35,95  

VelociraptorDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Velociraptor var fuglelignende dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrels Læs mere »

Animal Planet Velociraptor Stående Pris: 34,95  

VelociraptorDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Velociraptor var fuglelignende dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrels Læs mere »

Animal Planet Velociraptor Stående Pris: 35,95  

VelociraptorDe fleste børn elsker at høre om forhistoriske dyr. Velociraptor var fuglelignende dinosaur.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrels Læs mere »

Animal Planet Vildsvin Pris: 34,95  

Vildsvin kan blive store. De lever i flokke, er altædende og meget tilpasningsdygtige. Vildsvinet elsker føde som rødder, orm, biller, mus, snegle og svampe.Leg med dyr kan styrke barnets viden og øver finmotorik og hånd-øje-koordination.Figurerne er desi Læs mere »

Animal Planet Vædder Pris: 34,95  

En vædder elsker at kravle på stejle klippeskråningerDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørre Læs mere »

Animal Planet Vædder, Sort Hovedet Pris: 34,95  

Får lever i det meste af verdenDe holdes for dets uld, kød og mælk og regnes for at være et af de ældste husdyr. Fårets unger kaldes lam. Et ungt hunfår, der aldrig har fået lam kaldes et gimmerlam. Hannen kaldes for vædder. En bede er en kastreret vædder Læs mere »

Animal Planet Welsh Pony Pris: 49,95  

Pony fra WalesPonyen er tidligere blevet brugt til at vogte får og til jagt. Nu bruges den til ridning.En pony er en lille hest, som er under 148 cm høj. Den har en kraftigere man, pels og hale end en hest. Brug eventuelt de mange flotte og forskellige he Læs mere »

Animal Planet Yeti Pris: 63,95  

Yedi, den afskyelige snemand, er en myte om et stort langhåret abelignende væsen fra Nepal, hvor man har ingen konkrete beviser har for dens eksistens ..Hvem er denne Snemand - Og hvor findes den?Størrelse ca.: 7 x 3,5 x 13 cmAntal dele: 1 stkLeveres uind Læs mere »

Animal Planet Zebra Pris: 64,95  

ZebraDe fleste børn elsker at høre om dyr. Zebraer er flokdyr og lever i Afrika.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørrelse ca.: 11 x 3.5 x 10 cmA Læs mere »

Animal Planet Zebra Føl Pris: 34,95  

Zebraen er et flokdyr og en zebras spark kan slå andre dyr ihjel. Det er godt, når den skal forsvare sig imod hyænerne på savannaen.De fleste børn interesserer sig for dyr og bliver tidligt introduceret til dem. Hvor bor dyrene, hvad siger og spiser de? L Læs mere »

Animal Planet Zebra Føl Pris: 35,95  

Zebraen er hjemmehørende i Afrika syd for SaharaEn zebra har karakteristiske mørke og lyse tværstriber. Den har lange ører, opadstående manke og små hove. Hver art kendes på stribernes mønstre. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og Læs mere »

Animal Planet Zebra Mare Pris: 63,95  

Zebraen er hjemmehørende i Afrika syd for SaharaEn zebra har karakteristiske mørke og lyse tværstriber. Den har lange ører, opadstående manke og små hove. Hver art kendes på stribernes mønstre. Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og Læs mere »

Animal Planet Æsel Føl Pris: 27,95  

Et æsel er stædig, skøn og så skryder det, hiho, hihoDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørre Læs mere »

Animal Planet Æsel, Spisende Pris: 49,95  

Et æsel er stædig, skøn og så skryder det, hiho, hihoDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørre Læs mere »

Animal Planet, Æsel Pris: 47,95  

Et æsel er stædig, skøn og så skryder det, hiho, hihoDe fleste børn elsker at høre om dyr og deres færden.Leg med dyr øver barnets finmotorik, hånd-øje-koordination og er skøn rolleleg.Figurerne er designet i samarbejde med Discovery - Animal PlanetStørre Læs mere »

Anti-Slip Steps, 5 Sæt - Arte Viva Pris: 98,00  

De farvede fødder skaber et mere sikkert miljø og fungerer både til gulv og trapper. De skridsikre fødder er sjove at se på og skærper barnets opmærksomhed. Materiale: PET Selvklæbende: let at påføre Antal: 10 stk. 5 sæt Sæt: består af en venstre og højre Læs mere »

Aqua forhæng til halvhøje senge 160 cm - Hoppekids Pris: 589,00  

Forhænget er rigtig flot til børne værelset og gør sengen spændende og hule lignende. Obs tårnet medfølger ikke. Mærke: Hoppekids Læs mere »

Autostol Adapter til Kombi barnevogn, Pure - Topmark Pris: 149,00  

Autostolen er relateret herunder produktet. Passer til alle Kombivogn Pure fra Topmark. Læs mere »

Baby Bibs Caterpillar"" Pris: 79,95  

NEW Poduct - Product is being translated Læs mere »

Barnevognskasse til 2-Combi Duo - Topmark Pris: 1.148,00  

Kombiner din 2-Combi duo vogn med en eller to barnevognskasser. Bruger du 2 barnevognskasser er vognen ideel som tvillingbarnevogn. Anvendes fra 0 - 6 mdr. og maks 9 kg Tilbehør som følger med: - Adapter til barnevognskassen - Kaleche - Forlæder Farve: So Læs mere »

Basketball Net Pris: 79,00  

Net til standard basketkurv Læs mere »

Bedside Crib CoZee® Koks med Eg - Tutti Bambini Pris: 1.798,00  

CoZee® Bedside Crib leveres med rejsetaske, luksus skummadras og praktisk opbevaringshylde. CoZee® Bedside Crib vuggen kan justeres i 6 højder og kan også fastgøres i en skrånende stilling for at forhindre reflux og forbedre vejrtrækning ved forkølelse. Læs mere »

Bedside Crib, Kurveflet justerbar incl. tekstil, madras - Clair de Lune Pris: 1.998,00  

Kurvedelen er af håndvævet naturpil og monteres på det justerbare træ vuggestativ. Det giver mulighed for at få den tilpasset til enhver seng. Det matchende vuggestativ har 10 højdeindstillinger, så det kan placeres i den perfekte højde ved siden af ​†Læs mere »

Birthday Set Variable"" Pris: 159,00  

NEW Product - Description is being produced Læs mere »

Birthday Train Faces"" Pris: 99,95  

NEW Product - Description is being produced Læs mere »

Bogstav B, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav C, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav D, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav F, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav G, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav I, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav J, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav K, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav N, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 8,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Om Bino Toys Bino Toys producerer både traditionel og innovativt legetøj til babyer og børn. Bino Toys leg Læs mere »

Bogstav O, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav P, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav Q, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav S, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav T, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav U, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav V, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav W, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav X, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav Y, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Bogstav Z, Klovnemotiv - Bino Toys Pris: 12,00  

Materiale: træ og vandbaseret maling Højde: 9,5 cm Sikkerhed: CE mærket Mærke: Bino Toys OBS: klister til opsætning på væg eller dør medfølger ikke. Læs mere »

Boksesæk 10 kg - inkl. handsker Pris: 599,00  

My Hood boksesæk inkl. handskerTil børn på 4-12 år Læs mere »

Bord i træ til EVOLU 2 højstol, Natur Pris: 338,00  

Justerbart og aftageligt bakkebord til Evolu 2 stolen. Farve: Natur Dimensioner: 47 x 33 x 3,5 cm Vægt: 2 kg. Materiale: Bøg Mærke: Childhome Passer til Evolu 2 højstolen som har vundet Kind und Jugend Innovations Award 2013 OBS bakkebordet i træ skal anv Læs mere »

Box Fishes"" Pris: 47,95  

NEW Poduct - Product is being translated Læs mere »

Box Kohlrabi"" Pris: 55,95  

NEW Product - Description is being produced Læs mere »

Box Leeks"" Pris: 63,95  

NEW Poduct - Product is being translated Læs mere »

Box Peppers"" Pris: 93,95  

NEW Poduct - Product is being translated Læs mere »

Briks Basic - Hoppekids VÆLG STØRRELSE Pris: 928,00  

Briks i en super kvalitet og har en god længde, så den kan bruges i mange år af barnet. Lamel bund medfølger. Træsort: Massiv fyrretræ Farve: Hvid Højde: 30 cm Sikkerhedsgodkendt: EN 747 Model: Basic Mærke: Hoppekids Læs mere »

Bumbleride Betræk til Liftmadras Indie Twin, Økologisk Kollektion/Natur Pris: 209,00  

Bumbleride luksus betræk til liftmadras i 100% økologisk bomuldPasser til Bumbleride tvillingvognDimensioner: 76 cmVaskbart ved lav hastighed og efterfølgende lufttørring 100% økologisk, GOTS certificeret og fri for pesticider og skadelige kemikalier.Foku Læs mere »