Få en flot og unik tegning af dit barn, i størrelsesforholdet 1:1. Det er en unik plakat, lavet kun til jeres familie. Det er en fantastisk måde at gemme mindet om jeres barns fødsel. 

Barnets bog er en skøn minde bog, der foreviger dit barns første minder. Her samles dit barns første minder, historier og milepæle fra barnets første år. 

Personlig børnebog: Børnebog i samarbejde med DBU | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Din helt egen fodboldbog, hvor hovedpersonerne får mulighed for at spille for det danske børnelandshold iført den officielle danske hjemmebanetrøje! De to hovedpersoner i denne bog elsker at spille fodbold! De træner hver dag og drømmer om at spille fo Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog i samarbejde med DR | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En detektivbog for alle børn, som vil hjælpe Kristian fra Ramasjang med at løse et nyt mysterie i detektivhulen! Bogen er udviklet i samarbejde med DR. Der er igen sket mystiske ting i Ramasjang. Heldigvis har mesterdetektiven Kristian en hemmelig d Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om at blive storebror | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Oplagt til ham, som skal være storebror! I starten af denne bog får vores dejlige hovedperson en stor nyhed. Der er en baby inde i mors eller bonusmors mave. En lille ny søster eller bror er på vej ind i familien. Vores hovedperson glæder sig rigti Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om at blive storesøster | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Oplagt til hende, som skal være storesøster! I starten af denne bog får vores dejlige hovedperson en stor nyhed. Der er en baby inde i mors eller bonusmors mave. En lille ny søster eller bror er på vej ind i familien. Vores hovedperson glæder sig r Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om at være elsket | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Den sødeste bog om at blive elsket, præcis som man er! I rytmiske rim fortæller bogen på fineste vis om barnets kreativitet, mod, nysgerrighed, fantasi, respekt og hjælpsomhed, som barnet bruger i mødet med verden. Bogens budskab om kærlighed og acce Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om biler | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Sød bilbog til de mindste! Juhu! Vores lille skønne hovedperson i denne bog elsker biler i alle former og farver! Så findes der noget mere spændende for dette barn end at se på biler sammen med de voksne, barnet holder af? Sammen ser de på brandbile Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om bondegårdsdyr | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Skøn bondegårdsbog for de mindste! Vores lille hovedperson glæder sig! For er der noget mere skønt end at skulle bruge dagen på en bondegårdstur sammen med de voksne, vores lille hovedperson holder af? Sammen skal de besøge Lars landmand og se alle Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om børnehavestart | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

For børn, der skal til at starte i børnehave eller allerede går i børnehave! Hovedpersonen i denne bog skal netop til at begynde i børnehave. Bogen er bygget op omkring en typisk hverdag i en børnehave fra barnet bliver afleveret om morgenen til barnet Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om dinosaurer | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

For alle børn, der elsker dinosaurer! I denne personlige børnebog kommer to herlige børn på en fantastisk rejse til dinosaurernes verden. Her møder de den lille, søde triceratops Tricka. Tricka kan ikke finde sin bedste ven, stegosaurus-ungen Steggo. D Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om farver | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En bog om alle regnbuens farver! Gå på opdagelse, og lær om de forskellige farver i denne personlige børnebog. Bogen er fyldt med søde og sjove illustrationer af dyr, planter og aktiviteter i haven, som barnet let kan genkende fra hverdagen. Tag f. Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om fodbold | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Din helt egen fodboldbog, hvor du selv vælger holdnavnet samt farverne på spillertøjet! De to hovedpersoner i denne bog elsker at spille fodbold! De træner hver dag og drømmer om at vinde den store sæsonfinale. De mangler kun at vinde den sidste afgøre Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om Frost | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En dejlig og personlig børnebog til alle børn, som elsker Disneys Frost! Elsker dit barn også Anna og Elsa og alle de andre figurer fra fantastiske Frost? Er det måske også dit barns største drøm at spille en af hovedrollerne i en dejlig Disney-histori Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om fødselsdag | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Verdens bedste fødselsdag! “Godnat, og sov godt,” siges der kærligt til barnet i denne personlige børnebog. Men barnet kan ikke sove - det er ved at boble over af bare spænding. For i morgen er det barnets fødselsdag! Bogen er en sjov og finur Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om havets dyr | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Dyk! Svøm! Udforsk! Hvem kan finde skatten? Eventyr og sjove oplevelser venter i det store blå hav. Sammen med havskildpadden Skalle tager bogens hovedperson/hovedpersoner på en fantastisk rejse i det store blå hav for at løse et mysterium om en forsvu Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om historie | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Til alle børn, der elsker opdagelser og eventyr! Ja, hvem ville ikke ønske at kunne rejse tilbage i tiden? De to skønne hovedpersoner i denne personlige børnebog er nogle opfindsomme størrelser. En dag beslutter de sig for at bygge et tidsrejsende skib Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om Hr. Skægs bogstavjagt | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En hyggelig og sjov bog for alle børn, som elsker at lære om bogstaver, og som gerne vil med Hr. Skæg på eventyr rundt i Ramasjang! Skrevet i samarbejde med DR. Åh nej! Alle bogstaverne i Ramasjang er forsvundet, og Hr. Skæg kan slet ikke finde dem. Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om jul | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Årets mest personlige julegave! Denne personlige børnebog er for alle børn og deres familier, der elsker jul. Vores lille skønne hovedperson glæder sig til alle de hyggelige ting, der foregår i december op til jul. For hvad er mere skønt for et barn en Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om jul | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Kom med på et magisk besøg i julemandens værksted! En sød julehistorie om en eller to skønne hovedpersoner, som på magisk vis bliver budt indenfor i julemandens lune værksted. Her møder børnene alle de søde dyr fra ´Navn og Navn på juleeventyr´. Sammen Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om Motor Mille | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En spændende og sjov bog for alle seje børn, som vil med Motor Mille på mission mod den sure mand og Krejle! Skrevet i samarbejde med DR. Den sure mand og hans medhjælper Krejle har igen været på spil! Denne gang har de taget børnenes gummistøvler. Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om Onkel Reje | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En vaskeægte sørøverbog for alle seje børn, som gerne vil med Onkel Reje på skattejagt! Skrevet i samarbejde med DR. I denne personlige børnebog skal Onkel Reje på et farligt sørøvereventyr. Derfor har han sendt bud efter vores hovedperson. Sammen Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om pirater | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Der er fart over feltet i denne personlige piratbog. Denne bog er til børn i alderen 5-9 år. Bogen findes også i en udgave til mindre børn. Den kan du finde her: SKATTEJAGTSBOG TIL BØRN 2-4 ÅR. En dag finder de to børn en mystisk flaskepost i vand Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om pirater | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Til alle børn, der elsker at lege pirater og tage på skattejagt. Denne bog er til børn i alderen 2-4 år. Bogen findes også i en udgave til større børn. Den kan du finde her: SKATTEJAGTSBOG TIL BØRN 5-9 ÅR. I denne personlige børnebog finder de to Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om planeter | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Til alle børn, der elsker at udforske verdensrummet! De to skønne hovedpersoner i denne personlige børnebog elsker stjerner og planeter. De har sådan lyst til at besøge solen og alle de spændende planeter i solsystemet. En aften beslutter de sig derfor Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om savannens dyr | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Personlig dyrebog til de mindste børn. Denne bog kan også bestilles til to børn: Navn, Navn og de vilde dyr. Vores skønne hovedperson elsker dyr og er i fuld gang med at lege løve på sit værelse. Heldigvis vil de voksne gerne være med til at lege. S Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om savannens dyr | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Dyrebog til to børn! Denne bog kan også bestilles til et barn: Navn og de vilde dyr. Vores skønne hovedpersoner elsker dyr og er i fuld gang med at lege løve og krokodille hjemme i stuen. De voksne vil også gerne være med til at lege. Sammen leger d Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om skolestart | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Skolebog til alle børn, der skal til at starte i skole. At starte i skole er en betydningsfuld begivenhed. De fleste børn glæder sig, men glæden kan også være blandet med spænding eller nervøsitet over alt det nye, der skal ske. Når der sker ændringer Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om skovens dyr | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Dyrebog for de mindste. Kan laves til et eller to børn! En skøn og hyggelig bog om at tage i skoven og møde alle skovens dyr og deres søde unger. Er der noget mere skønt for et barn end at tilbringe en dag i skoven fuld af oplevelser med en voksen, ba Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om sne og eventyr | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Vidunderlig, personlig børnebog om modige børn, eventyrlige snefnugsfeer, stolte vinterdyr og vinterdronningens magiske lanterne! Langt mod nord i vinterpaladset bor vinterdronningen, som regerer over alle vinterens dyr og mennesker. Hvert år holder Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om spøgelser | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En spændende spøgelsesbog for alle nysgerrige børn, som godt kan lide gys og gru! Der foregår noget mystisk i det berygtede spøgelseshus for enden af Spindelvænget i Gammel Knoglerup. Er huset virkelig forladt? Eller bor der faktisk spøgelser og monst Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om suttestop | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Skøn bog til alle børn, der skal til at holde op med at bruge sut! Denne personlige bog er lavet med et ønske om at gøre overgangen til livet uden sut nemmere - både for barnet og for jer forældre. Den er udarbejdet af psykolog og børnebogsforfatter In Læs mere »

Personlig børnebog: Børnebog om søvn | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En bog om gode putterutiner for børn i alderen 3 til 7 år. Barnet i denne personlige børnebog har lige spist aftensmad, og nu er det sengetid. Men hvorfor skal man egentligt sove, når det er sjovere at være vågen? Barnet får børstet tænder, bliver p Læs mere »

Personlig børnebog: En børnebog med Bamselægen | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

En hyggelig og lærerig bog for alle børn, som vil være Bamselægen Sandras assistent for en dag! I samarbejde med DR. Som altid er der travlt på hospitalet for bamser i Ramasjang, og i dag er ingen undtagelse! I denne personlige børnebog er vores Læs mere »

Personlig børnebog: Min Bedste Bog | Julebog Pris: 249,00  

Kom med på et magisk juleeventyr, og vær med til at redde julen! Det er juleaften, og de skønne hovedpersoner i denne personlige børnebog er de heldigste børn i verden. De har nemlig fået lov til at flyve en tur i julemandens kane, der er fyldt til ran Læs mere »

Personlig børnebog: Min Bedste Bog | Julebog Pris: 249,00  

Hop med op i julemandens kane, og flyv rundt med gaver til verdens børn! Julemanden har brug for hjælp til at dele gaver ud juleaften. Og hvem er bedre til det end vores skønne hovedpersoner? Sammen med julemanden flyver de derfor afsted med kane og re Læs mere »

Personlig børnebog: Min Bedste Bog | Julebog Pris: 249,00  

En sød og eventyrlig julefortælling! Bogens skønne hovedpersoner glæder sig til juleaften. De får ventetiden til at gå ved at lege i skoven, hvor de leger og laver dyr af kogler. De taler om, hvor skønt det ville være, hvis kogledyrene kunne blive leve Læs mere »

Personlig børnebog: Personlig dåbsgave | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Den perfekte dåbsgave! I denne bog går to lykkelige voksne rundt og stråler om kap med solen. De har nemlig fået en lille baby. I denne personlige børnebog er barnet endnu ikke blevet døbt og dagen nærmer sig, hvor forældrene skal finde det helt rigtig Læs mere »

Personlig børnebog: Personlig navngivningsgave | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Den perfekte gave til navngivning! I denne bog går to lykkelige voksne rundt og stråler om kap med solen. De har nemlig fået en lille baby. I denne personlige børnebog er der endnu ikke holdt navngivningsfest for barnet og dagen nærmer sig, hvor foræld Læs mere »

Personlig børnebog: Vink farvel til bleen | Min Bedste Bog Pris: 249,00  

Sådan kan du hjælpe dit barn med at blive blefri! At stoppe med at bruge ble er en stor begivenhed i et barns liv. I denne personlige børnebog øver vores lille hovedperson sig i at blive blefri. Undervejs i historien oplever barnet både succeser og uhe Læs mere »

Plakat med Børste - Børste maler | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste? Personliggør denne søde navneplakat med Børste fra DR Minisjangs populære programmer. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngiv Læs mere »

Plakat med Børste - Børste sover | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste? Personliggør denne søde navneplakat med Børste fra DR Minisjangs populære programmer. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngiv Læs mere »

Plakat med Børste - Fejring | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste fra DR Minisjang? Personliggør denne søde navneplakat med Børste, Trumle og alle vennerne. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, nav Læs mere »

Plakat med Børste - Fødselsplakat | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste? Se denne søde fødselsplakat med Børste fra DR Minisjangs populære programmer. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne fødselsplakat kan personliggøres med barnets navn, længde og vægt. Plakaten er den perfekte gave, de Læs mere »

Plakat med Børste - Hus | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste? Personliggør denne søde navneplakat med Børste fra DR Minisjangs populære programmer. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngiv Læs mere »

Plakat med Børste - Lomme | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste? Personliggør denne søde navneplakat med Børste fra DR Minisjangs populære programmer. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngiv Læs mere »

Plakat med Børste - Læser | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste? Personliggør denne søde navneplakat med Børste fra DR Minisjangs populære programmer. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngiv Læs mere »

Plakat med Børste - Rut sover | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste og vennerne fra DR Minisjang? Personliggør denne søde navneplakat med Rut. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngivning og andr Læs mere »

Plakat med Børste - Trumle sover | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Vild med Børste og vennerne fra DR Minisjang? Personliggør denne søde navneplakat med Trumle. Personligt, unikt og super sødt til børneværelset. Denne personlige navneplakat er den perfekte fødselsdagsgave! Den kan også bruges ved dåb, navngivning og a Læs mere »

Plakat med Dinosaur | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en sej dinosaur kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Plakaten e Læs mere »

Plakat med Elefant | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en sej elefant kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Plakaten er Læs mere »

Plakat med Giraf | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en smuk giraf kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Plakaten er Læs mere »

Plakat med Hval | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en sød hval kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Plakaten er tr Læs mere »

Plakat med Kanin | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en sød kanin kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Plakaten er t Læs mere »

Plakat med Ræv | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en smuk ræv kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Plakaten er tr Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Fiskene | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Fiskenes stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Jomfruen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Jomfruens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit bar Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Krebsen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Krebsens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Løven | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Løvens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Skorpionen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Vandmandens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit b Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Skytten | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Skyttens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Stenbukken | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Stenbukkens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit b Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Tvillingerne | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Tvillingernes stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype iblandt de mange muligheder, kan du personliggøre plakaten, så Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Tyren | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat har et billede af Tyrens konstellation kombineret med navn og fødselsdag efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype iblandt de mange muligheder, kan du personliggøre plakaten, så den Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Vandmanden | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Vandmandens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit b Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Vædderen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Vædderens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype iblandt de mange muligheder, kan du personliggøre plakaten, så den Læs mere »

Plakat med stjernebillede - Vægten | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den minimalistiske og søde plakat illustrerer Vægtens stjernebillede kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit barn. Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Fiskene | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Fiskene kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for d Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Jomfruen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Jomfruen kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Krebsen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Krebsen kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for d Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Løven | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Løven kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Skorpionen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Skorpionen kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik fo Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Skytten | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Skytten kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for d Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Stenbukken | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Stenbukken kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik fo Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Tvillingerne | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Tyren kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Tyren | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Tyren kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for dit Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Vandmanden | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Vandmanden kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik fo Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Vædderen | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Vædderen kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for Læs mere »

Plakat med stjernetegn - Vægten | Min Bedste Bog Pris: 199,00  

Den flotte og sjove plakat illustrerer en fin figur, som forestiller Vægten kombineret med navn og fødselsdato efter eget valg. Ved at udfylde disse samt vælge din yndlingsfarve og -skrifttype, kan du personliggøre plakaten, så den bliver helt unik for di Læs mere »